Editorul Gollum Daedalic Entertainment a fost cumparat de Nacon

Editorul Gollum Daedalic Entertainment a fost cumparat de Nacon

Febra achizitiilor a pus stapanire pe industria jocurilor video, si nu doar baietii mari, precum Microsoft si Sony, cumpara studiouri. Editorul francez de talie medie Nacon a fost in ultima vreme in plin avant de cheltuieli, achizitionand Midgar Studio saptamana trecuta si anuntand saptamana aceasta ca va cumpara Daedalic Entertainment. Cunoscuta initial pentru jocurile sale de aventura europena point-and-click bine primite, cum ar fi The Whispered World si Deponia, Daedalic lucreaza in prezent la anticipatul joc de actiune si aventura The Lord of the Rings: Gollum. Nacon a fost anuntata ca si coeditor pentru Gollum la inceputul anului trecut, asa ca achizitionarea de catre acestia a Daedalic nu este o surpriza uriasa. Directorul general al Daedalic, Carsten Fichtelmann, a declarat urmatoarele despre aderarea la marea familie Nacon.

Dupa ani plini de evenimente in care am iesit mereu invingatori, ma simt mandru cand privesc in urma la ultimii 15 ani si la dezvoltarea companiei. Daedalic Entertainment s-a impus ca editor si dezvoltator de jocuri exceptionale in diverse genuri si pe toate platformele relevante si si-a consolidat aceasta pozitie la nivel global. impreuna cu Nacon, facem acum urmatorul pas pentru a ne dezvolta in continuare catalogul de jocuri create de propria noastra echipa, precum si de multe studiouri independente incredibile. Privim in urma la o colaborare de incredere si cooperare pentru The Lord of the Rings: Gollum si asteptam cu nerabdare un viitor si mai stralucitor impreuna.

Nacon va plati pana la 53 de milioane de euro pentru Daedalic, desi doar 32 de milioane de euro sunt garantate – restul se bazeaza pe „performanta” de acum pana in 2026. Cu alte cuvinte, obtinerea de catre Daedalic a platii integrale depinde in mare masura de Stapanul Inelelor: Gollum sa fie un succes.

Cyberpunk 2077 primeste Ray Traced Local Light Shadows pe PC datorita parteneriatului cu NVIDIA

The Lord of the Rings: Gollum se strecoara pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 si Switch candva in 2022.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *