Dungleon este un Wordle-like care foloseste personaje fantastice in loc de cuvinte

Dungleon este un Wordle-like care foloseste personaje fantastice in loc de cuvinte

inca un alt spin-off al jocului de ghicit cuvinte pe zi Wordle a ajuns pe internet, caci bine numit Dungleon transforma formula intr-un dungeon crawler.

Jucatorii aleg intre mai multe caractere de pe o tastatura si, la fel ca in Wordle, li se arata fie ca nu se afla in „cuvant”, fie ca se afla in alta parte pe tabla, fie ca nu se afla in intregime in rezultatul zilei respective.

Dungleon difera insa de Wordle, deoarece are cateva reguli suplimentare. Acestea pot varia de la lucruri cum ar fi ca fiecare set sa aiba cel putin un erou si un monstru, anumite piese sa apara doar in combinatie cu altele, iar alte piese sa apara doar in anumite locuri.

Exista, de asemenea, „vraji magice” in Dungleon care ofera un ajutor suplimentar care nu se gaseste de obicei in Wordle, care ii poate ajuta pe jucatori sa descopere ultimele piese din temnita.

Puteti juca Dungleon aici (via PC Gamer).

Am facut un joc asemanator cu wordle!https://t.co/TP42dtrZ6f este un joc de tip „ghiceste temnita”, cu o temnita noua in fiecare zi. Usor de ghicit, greu de stapanit.

impartaseste-ti rezultatele si spune-ne ce parere ai despre el! вљ”пёЏрџ‘№рџЄ™ pic.twitter.com/6pMFbzoN5s

De la lansarea Wordle au aparut o multime de Wordle-likes, cum ar fi o versiune care foloseste tari in loc de cuvinte sau una care foloseste versurile lui Taylor Swift.

Recent, The New York Times a cumparat Wordle de la creatorul Josh Wardle pentru o suma undeva „in jur de sapte cifre”, iar jucatorii dornici sunt ingrijorati ca, la un moment dat, in viitorul apropiat, jocul nu va mai putea fi jucat cu usurinta si gratuit online.

NYT a declarat in momentul achizitiei ca jocul „va ramane initial gratuit pentru jucatorii noi si existenti”, in timp ce Wardle a spus ca „atunci cand jocul se va muta pe site-ul NYT, va fi gratuit pentru toata lumea”.

A Wordle a facut chiar si calculele si si-a dat seama care este cel mai bun cuvant de inceput din punct de vedere statistic, tot ce a fost nevoie a fost testarea a peste 12.000 de cuvinte.

in alte stiri, personalul de conducere de la Activision Blizzard este „sub control”, potrivit Microsoft, in urma achizitiei de luna trecuta.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *