Duminica de Super Bowl QUIZ: De la John Madden la Tecmo Bowl

Duminica de Super Bowl QUIZ: De la John Madden la Tecmo Bowl, cat de bine cunosti aceste jocuri? | Jocuri de noroc | Divertisment

Fanii fotbalului american numara pana la startul Super Bowl LVI, in care L.A. Rams ii va infrunta pe Cincinnati Bengals pe stadionul SoFi din Inglewood. Cu meciul incepand la ora 23.30 GMT in Marea Britanie, va fi o noapte tarzie pentru oricine planuieste sa stea treaz si sa urmareasca actiunea in direct. Daca doriti sa va distrati (si sa va tineti treaz) in perioada premergatoare marelui meci, Express Online a pregatit un test de joc special pentru duminica Super Bowl pentru fanii sportului popular. Cu opt intrebari dificile, sarcina ta este sa identifici jocul de fotbal american pe baza unei imagini si a unui indiciu. Consultati testul de mai jos si spuneti-ne cum va descurcati.

Felicitari daca ati reusit sa raspundeti corect la toate intrebarile, cu exceptia primei, care a fost usoara.

Daca sunteti in cautarea unei actiuni virtuale NFL in perioada premergatoare evenimentului, cel mai bun pariu este NFL 22.

Jocul are o multime de caracteristici noi si imbunatatite, inclusiv modificari la modul Franchise.

„Toate caracteristicile noi din Franchise includ managementul personalului, un motor de scenarii imbunatatit si strategia saptamanala. Partajati progresul avatarului si clasa jucatorului intre Face of The Franchise si The Yard cu progresie unificata. si, pentru prima data in Ultimate Team, ajustati Superstar X-Factors la pauza.”

in ceea ce priveste meciul de astazi, v-ar fi fost greu sa gasiti pe cineva care sa prezica o finala Bengals vs Rams la inceputul sezonului.

La doar doi ani dupa ce au terminat cu cea mai proasta liga in palmares, Cincinnati Bengals vor juca primul Super Bowl din ultimii 33 de ani.

intre timp, Rams a participat ultima data la Super Bowl in urma cu doar patru ani, cand a pierdut in fata celor de la New England Patriots la Super Bowl 2018.

Rams au totusi un titlu de Super Bowl in palmares si, dupa cum le dicteaza soarta, joaca pe teren propriu in acest weekend.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *