Driverul NVIDIA ofera suport pentru Elden Ring

Driverul NVIDIA ofera suport pentru Elden Ring, Witch Queen si Warhammer III; DLSS este acum disponibil in peste 150 de jocuri

A aparut cel mai recent driver NVIDIA Game Ready Driver, care va aduce suport pentru jocurile foarte asteptate din februarie 2022. in plus, acesta aduce suport NVIDIA DLSS pentru Martha is Dead si suport NVIDIA Reflex pentru iRacing. Tehnologia care schimba jocul, NVIDIA DLSS, va fi acum disponibila in peste 150 de jocuri.

Sa incepem cu actualizarile Game Ready. Driverele Game Ready asigura cea mai buna performanta pentru jocuri si ofera cea mai buna fiabilitate pentru utilizatorii NVIDIA in mii de configuratii hardware. Suportul pentru Game Ready a fost adaugat la unele dintre cele mai asteptate titluri ale lunii februarie, cum ar fi Elden Ring, Destiny 2: The Witch Queen, Total War: Warhammer III si GRID Legends.

NVIDIA despre intarzierea placii grafice GeForce RTX 3090 Ti: in prezent nu avem mai multe informatii de impartasit

in plus, a fost adaugat suportul NVIDIA Reflex in jocul de simulare a cursei iRacing. in acest joc, precizia si milisecundele conteaza. Ca atare, reducerea latentei sistemului este importanta pentru a ne asigura ca jucatorii acestui joc au parte de cea mai receptiva si realista experienta. Datorita suportului Reflex, iRacing se poate apropia mai mult de reproducerea completa a realitatii.

Ca intotdeauna, jucatorii pot descarca noul driver GeForce Game Ready 511.79 WHQL prin intermediul GeForce Experience.

NVIDIA a anuntat, de asemenea, ca tehnologia sa DLSS va fi adaugata la Martha is Dead. Exista peste 150 de jocuri care au acum suport pentru tehnologia NVIDIA de accelerare a performantei. in titlurile acceptate, NVIDIA DLSS ofera o performanta semnificativ mai rapida pe orice GPU GeForce RTX, desktop sau laptop, fara a compromite calitatea imaginii.

in plus, NVIDIA a confirmat ca aceasta tehnologie care schimba jocul va fi disponibila in Phantasy Star Online 2 New Genesis, SCP: Pandemic, Shadow Warrior 3 si Sifu. Un alt joc care beneficiaza in prezent de performante accelerate datorita DLSS este recent lansatul Dying Light 2. Acest joc are, de asemenea, suport pentru Ray Tracing.

Preturile placilor grafice AMD Radeon si NVIDIA GeForce se imbunatatesc semnificativ odata cu disponibilitatea GPU-urilor in 2022

Shadow Warrior 3 a fost confirmat de NVIDIA ca va fi lansat imediat cu suport DLSS. Cu alte cuvinte, jucatorii se vor putea bucura de actiunea first-person a francizei cu accelerare bazata pe inteligenta artificiala, odata ce va fi lansat pe 1 martie. Un alt joc care va avea DLSS la lansare va fi SCP: Pandemic. Activarea DLSS in acest joc va face ca frameratele sa sara pana la 90% la 4K.

Multe alte jocuri vor primi suport DLSS in viitor, de la viitoarele lansari pana la jocurile care sunt disponibile in prezent. Driverele NVIDIA vor continua sa incerce sa ofere cele mai bune performante pentru jucatorii de pe PC.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *