Dragon Ball FighterZ va fi disponibil pe PC Game Pass pe 24 februarie
|

Dragon Ball FighterZ va fi disponibil pe PC Game Pass pe 24 februarie

stirile despre Dragon Ball FighterZ au un nou bit adaugat la actualizarea sa pe 24 februarie (maine, la momentul redactarii acestui articol). Presupusul personaj DLC final al jocului, fiind forma alternativa a personajului din jocul de baza Android 21, va fi lansat pe toate platformele. Ea a primit si un nou trailer si o prezentare a personajului, iar utilizatorii o vor putea cumpara maine.

Jucatorii de pe PC mai au parte si de o alta veste. incepand de maine, de asemenea, Dragon Ball FighterZ va putea fi descarcat prin intermediul serviciului Xbox Game Pass For PC. Anterior, aventurile jocului pe PC au fost limitate exclusiv la Steam (asa cum se intampla cu multe jocuri Dragon Ball).

Recenzie Elden Ring – Faceti loc pentru Lordul Elden

Cu toate acestea, situatia se schimba. Daca ai un abonament activ la Xbox Game Pass pentru PC, vei putea descarca jocul si il vei putea juca pe PC, daca nu l-ai cumparat deja de pe Steam. Sincer, este bine sa extindem spatiul PC pentru joc si sa oferim jucatorilor o alternativa la achizitionarea directa a jocului, deoarece jocurile pot fi destul de scumpe in zilele noastre.

Totusi, se ridica o alta intrebare. Cand vine vorba de Game Pass pentru PC, va avea crossplay cu utilizatorii Steam sau doar cu alti utilizatori Xbox? Aceasta intrebare apare in legatura cu un alt joc de lupte pe care Xbox il detine, fiind vorba de Killer Instinct. Editia definitiva a acelui joc, la pretul de 39,99 USD, are crossplay cu posesorii de Xbox, indiferent daca acestia erau pe Xbox One sau Windows 10, si avea suport partial pentru crossplay cu Steam (cu exceptia Ranked Matches).

Nu exista un raspuns cu privire la conectivitatea cu Steam, in prezent. Cu toate acestea, utilizatorii de Xbox vor putea, mai mult ca sigur, sa se lupte cu noii lor rivali din Windows 10, deoarece ambele functioneaza sub Xbox. Vom continua sa actualizam daca vor fi publicate mai multe informatii. Dragon Ball FighterZ este disponibil acum pe PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch si PC prin intermediul Steam si (incepand de maine) in Windows 10 Store.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *