Dragon Age 4 se afla in plin proces de productie

Dragon Age 4 se afla in plin proces de productie, spune BioWare

Astazi, BioWare a impartasit o noua actualizare privind evolutia jocurilor, incepand cu Dragon Age 4. Urmatorul episod al francizei RPG fantasy se afla acum chiar in mijlocul fazei de Productie, dupa finalizarea proiectului in 2021.

Confirmarea pare sa se alinieze cu cele mai recente zvonuri ale lui Jeff Grubb, care a declarat ca Dragon Age 4 ar putea fi lansat cel mai devreme la sfarsitul anului 2023.

Dragon Age 4 se afla intr-o forma foarte buna si este pe cale sa fie lansat la sfarsitul anului 2023 „cel mai devreme” – zvonuri

BioWare si-a luat ramas bun si de la Christian Dailey, producatorul executiv al proiectului inca de la inceputul anului 2018. in acelasi timp, postarea de pe blog evidentiaza echipa de veterani care lucreaza acum la Dragon Age 4.

O echipa de conducere puternica, formata din reprezentanti ai industriei si Dragon Age pentru a ne conduce pe parcursul productiei si dincolo de aceasta. Directorul de productie al jocului este Mac Walters, care a condus recent dezvoltarea pentru Mass Effect Legendary Edition si are o istorie de 18 ani in cadrul BioWare. Corrine Busche, care a condus directia de design pentru Dragon Age, este directorul nostru de joc. Ea are o experienta bogata, inclusiv 15 ani la EA, si o pasiune pentru aceasta franciza. Benoit Houle este directorul de dezvoltare a produselor si aduce o intelegere profunda a francizei datorita faptului ca a lucrat la fiecare Dragon Age joc – incepand cu mai bine de 16 ani in urma pe Dragon Age: Origins. De asemenea, voi lucra mai indeaproape cu echipa Dragon Age pe masura ce aceasta trece prin productie, continuand in acelasi timp sa indrum studioul.

Mai multe informatii despre Dragon Age 4 vor fi impartasite mai tarziu in 2022 prin intermediul postarilor de pe blog si al continutului social. Bineinteles, fanii spera sa vada si ei cateva imagini sau macar capturi de ecran din joc.

BioWare a trecut apoi la celalalt mare IP pe care il detine: Mass Effect. Lucrarile la urmatorul episod continua, conduse de Mike Gamble, producatorul lui Mass Effect 2, 3 si Andromeda. Oricum, echipa este inca in faza de prototipare a ideilor si experientelor, asa ca ar fi bine sa credeti ca vor trece mai multi ani pana cand un nou joc Mass Effect va fi eventual lansat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *