Dragon Age 4 ar putea fi pe cale sa fie lansat in 2023

Dragon Age 4 ar putea fi pe cale sa fie lansat in 2023

Potrivit jurnalistului Jeff Grubb, Dragon Age 4 ar fi pe cale sa se lanseze undeva anul viitor.

Acest lucru vine de la Grubb in timpul emisiunii sale GrubbSnax (asa cum a fost transcris de catre VGC), care a spus ca a auzit ca Dragon Age 4 „este intr-o forma foarte buna”. Se pare ca acest lucru inseamna ca BioWare ar putea cauta sa lanseze jocul in a doua jumatate a anului 2023.

„in general, atunci cand se uita la locul in care ar trebui sa fie [in ciclul de dezvoltare], ei isi ating reperele si unde ar trebui sa fie, iar jocul este in grafic”, a declarat Grubb.

Dragon Age 4. Credit: Bioware

„Este inca cel putin 18 luni de astazi, deci nu la inceputul anului 2023, poate la sfarsitul anului 2023, poate. Acesta pare sa fie cel mai devreme cand poti incepe sa te astepti la el”, a adaugat Grubb.

Se pare ca nu va exista o trilogie de remasterizare pentru seria Dragon Age, asa cum a existat pentru Mass Effect, ceea ce Grubb spune ca se datoreaza faptului ca jocurile nu sunt la fel de legate intre ele, pe langa faptul ca sunt construite pe motoare diferite.

De cand a fost anuntat noul titlu BioWare, a existat un flux destul de lent de stiri in jurul acestuia. in ianuarie anul trecut, s-a raportat ca Dragon Age 4 nu va fi lansat in 2022. in aceeasi luna, BioWare a precizat ca jocul va fi, de asemenea, „axat pe un singur jucator”.

Dragon Age 4. Credit: BioWare

La inceputul anului, fostul producator al seriei Dragon Age, Mark Darrah, a calificat termenul de magie BioWare drept „rahat”.

„Ce este magia BioWare? Este un proces de rahat, este a pune un nume pe ceva care spune „nu va faceti griji, nu va speriati, pentru ca stim ca la o data viitoare totul va deveni mai rapid si totul se va rezolva””, a spus el.

in alta ordine de idei, CD Projekt Red a confirmat ca Cyberpunk 2077 nu va avea un Metro oficial realizat de dezvoltatori, desi exista deja un mod pentru aceasta functie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *