Directorul The Witcher 3 anunta un nou studio Rebel Wolves dupa "Bad Blood" de la CDPR

Directorul The Witcher 3 anunta un nou studio Rebel Wolves dupa „Bad Blood” de la CDPR

Directorul aclamatului The Witcher 3 a anuntat un nou studio, unde isi propune sa realizeze „Sfantul Graal al RPG-urilor pe calculator”. Konrad Tomaszkiewicz a parasit CD Projekt Red anul trecut, pe fondul unor controverse, dar, conform unui interviu acordat GamesIndustry.biz, acesta isi propune sa adopte o abordare mai experimentala, bazata pe echipa, cu noul sau studio, Rebel Wolves.

Vrem sa experimentam, sa impingem limitele, sa descoperim noi modalitati de a spune povesti in mediul jocurilor video. Am simtit ca infiintarea unei noi companii, in care noi luam toate deciziile, ne va oferi libertatea de a ne asuma riscurile necesare pentru a ne indeplini aceste ambitii. […] Pentru a crea jocuri grozave, trebuie sa aduni oameni talentati si motivati si sa le oferi spatiu pentru a se dezvolta, a experimenta si a gandi creativ.

Rebel Wolves are in prezent un nucleu de aproximativ 12 dezvoltatori, dar planul este de a se extinde in cele din urma la aproximativ 80. Tomaszkiewicz a subliniat, de asemenea, modul in care continutul viitor al Rebel Wolves va fi diferit de cel al CD Projekt Red…

Patch-ul Cyberpunk 2077 1.5 Next-Gen este acum in direct; adauga suport AMD FSR pe PC, arbori Perk refacuti, AI imbunatatit pentru inamici si multe altele

CD Projekt lucreaza cu IP-uri consacrate, iar noi am vrut sa ne cream propriul univers, sa-l adaptam la nevoile si preferintele noastre. De asemenea, vrem sa lucram la jocuri mai mici, intr-o echipa mai mica, unde este mai usor sa mentinem o viziune coerenta.

Dorinta de a crea universuri originale suna foarte bine, dar Tomaszkiewicz nu spune chiar toata povestea plecarii sale de la CDPR. Dupa cum am raportat anul trecut, CDPR l-a investigat pe Tomaszkiewicz pentru hartuire la locul de munca si, desi a fost achitat in cele din urma, a demisionat, recunoscand ca stilul sau de management a creat „sange rau”. Asadar, sa speram ca va intoarce o noua pagina de management la Rebel Wolves. Dar, hei, intr-o nota pozitiva, Tomaszkiewicz promite ca orice ar crea noul studio nu va avea NFT-uri.

Ce parere aveti? Sunteti entuziasmati de ceea ce se pregateste la Rebel Wolves? Credeti ca au o sansa de a recrea vechea magie CDPR?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *