Directorul lui The Witcher 3 formeaza noul studio Rebel Wolves

Directorul lui The Witcher 3 formeaza noul studio Rebel Wolves

Directorul de The Witcher 3: Wild Hunt Konrad Tomaszkiewicz a format noul studio Rebel Wolves pentru a crea un RPG bazat pe poveste construit in Unreal Engine 5.

Tomaszkiewicz a demisionat anul trecut de la CD Projekt RED in urma unor acuzatii de intimidare, pe care le-a negat. CD Projekt a desfasurat o investigatie de luni de zile cu privire la aceste acuzatii, care in cele din urma l-a gasit pe Tomaszkiewicz nevinovat.

„Cu toate acestea, multi oameni simt teama, stres sau disconfort atunci cand lucreaza cu mine”, a scris el la vremea respectiva, inainte de a-si cere scuze pentru „tot sangele rau pe care l-am provocat”.

Cu toate acestea, Tomaszkiewicz a facut acum echipa cu BartЕ‚omiej GaweЕ‚ (Witcher 3‘s art director), precum si cu scenaristul Jakub SzamaЕ‚ek (Witcher 3, Cyberpunk 2077, Thronebreaker), directorul de design Daniel Sadowski (Witcher 1), directorul de animatie Tamara Zawada (Witcher 3), directorul financiar MichaЕ‚ Boryka si seful studioului Robert Murzynowski pentru a crea Rebel Wolves.

Primul joc al companiei este descris ca fiind o „fantezie intunecata AAA construita in interiorul motorului Unreal 5” pentru PC si consolele new-gen si va fi primul dintr-o saga planificata. Tomaszkiewicz a declarat ca studioul vizeaza o data de lansare in 2025 pentru acest prim joc – iar compania a precizat intr-un comunicat de presa ca va face angajari pentru a ocupa roluri „in lunile urmatoare”.

„Condus de dorinta de a construi o echipa pasionata, dedicata crearii unor lumi virtuale vibrante, pline pana la refuz de emotii puternice si experiente unice, Konrad a imaginat un nou studio cu scopul unit de a face lucrurile diferit, punand in acelasi timp echipa pe primul loc in orice moment”, se arata intr-un comunicat al Rebel Wolves.

„Dezvoltam un joc video pe care ne-ar placea sa il jucam intr-un mod in care jocurile ar trebui sa fie facute. Vrem sa evoluam genul CRPG prin crearea unor povesti de neuitat si prin starnirea unor emotii profunde, lucrand in acelasi timp ca o echipa bine inchegata, unita de un scop si o ambitie comuna”, a declarat Tomaszkiewicz.

„in mod colectiv, ne imaginam Rebel Wolves ca pe un loc in care dezvoltatorii de jocuri cu experienta isi pot reaprinde pasiunea, unde se pot concentra asupra meseriei lor si isi pot turna dragostea intr-un titlu uimitor si ambitios. Vrem sa ramanem mici si agili – un loc in care oamenii se cunosc si au grija unii de altii”, a adaugat el.

in alte stiri, Dead By Daylight‘s new killer Sadako a ingrozit streamerii in timp ce acestia explorau meniul principal.

Anuntata anul trecut, Sadako Rising este inspirat de filmul japonez cult de groaza „Ringu” din 1998 si de romanul cu acelasi nume din 1991, care a inspirat si filmul „The Ring” din 2002.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *