Directorul Final Fantasy 14 spune ca nu exista planuri de a adauga NFT-uri in joc

Directorul Final Fantasy 14 spune ca nu exista planuri de a adauga NFT-uri in joc

Naoki Yoshida, regizor si producator pe Final Fantasy 14, si-a impartasit parerea despre NFT-uri si a declarat ca echipa nu are planuri de a le introduce in MMO.

in timpul pre-transmisiei celei mai recente Livestream Letter from the Producer (19 februarie), Yoshida a vorbit despre token-urile ne-fungibile si a explicat ca orice in legatura cu NFT-urile si blockchain-ul nu va fi prezentat in MMO-ul aclamat de critici.

„Bazandu-ne pe modul in care este conceput Final Fantasy XIV, nu intentionam sa incorporam niciun fel de element NFT in joc in acest moment”, a spus Yoshida, care a fost tradus de traducatorul Square Enix, Aimi Tokutake. „Daca cineva este ingrijorat sau preocupat de acest lucru, pot spune clar in acest moment ca nu avem nicio intentie de a incorpora acest lucru in joc.”

in ianuarie, presedintele Square Enix, Yosuke Matsuda, a dezvaluit detalii despre modul in care compania ar putea dezvolta jocuri blockchain, spunand ca intelegerea blockchain ar putea ajuta la crearea unei lumi in care jucatorii pot contribui la crearea jocurilor intr-un mod nou.

in urma anuntului, jucatorii au ripostat la aceasta idee, in timp ce pretul actiunilor companiei a continuat sa creasca cu opt procente.

Naoki Yoshida a abordat impotrivirea in cadrul transmisiunii, spunand ca el si echipa au observat reactiile fanilor cu privire la modul in care acestia s-au opus ideii de NFT-uri. „inteleg ca directorul nostru general [Yosuke] Matsuda a comentat conceptul de NFT-uri in mesajul sau de Anul Nou si s-ar putea sa existe un pic de sensibilitate si nervozitate in jurul acestui subiect”, a spus el.

in timpul aceluiasi Live Letter, regizorul si echipa sa au dezvaluit si filmul in curs de desfasurare actualizare grafica pentru Final Fantasy 14 care urmeaza sa fie adaugata odata cu patch-ul 7.0.

in alta parte, Final Fantasy 14 va redeschide testele gratuite saptamana viitoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *