Directorul Avengers Endgame nu este impresionat de toate NFT-urile maimutelor plictisite

Directorul Avengers Endgame nu este impresionat de toate NFT-urile maimutelor plictisite

Avengers: Joe Russo, regizorul Endgame, a stat de vorba cu Donald Mustard, CCO al Epic Game, in cadrul Summit-ului anual DICE din acest an, pentru a discuta despre o serie de subiecte, de la viitorul povestirii la metavers. Fireste, Russo a fost intrebat despre NFT-uri in timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri care a urmat discutiei sale.

Cand a fost intrebat despre opiniile sale despre metavers si NFT-uri, Russo a spus mai intai ca metaversul este in esenta o prescurtare pentru virtual si nu este ceva nou, in ciuda modului in care companii precum Facebook ar putea incerca sa impacheteze conceptul.

in ceea ce priveste NFT-urile, Russo este mai putin convins de utilitatea lor actuala.

„NFT-urile mi-e mai greu sa le inteleg, doar pentru ca nu am vazut inca calitatea muncii, incat sa ma gandesc: „Oh, daca cumpar acel JPEG si piata se prabuseste si raman cu un JPEG de 50.000 de dolari, ma bucur foarte mult pentru asta, stii?””. a glumit Russo. „Nu vad inca calitatea muncii in care maimuta cu un trabuc sa fie cu adevarat lucrul despre care voi vorbi cu toti prietenii mei”.

Russo a spus ca conceptul de NFT ar putea pregati terenul pentru idei mai mari, dar ca, in forma sa actuala, nu exista inca suficienta credibilitate pentru a sustine conceptul, spunand: „va evolua in altceva”.

NFT-urile, sau token-urile nefungibile, sunt, in esenta, unitati de date neschimbabile stocate pe un blockchain. Este posibil sa vedeti termenul in mod popular pentru arta virtuala care a fost vanduta pentru criptomonede. Desi este posibil sa le vedeti, de asemenea, in stiri pentru numeroasele furturi si escrocherii de profil inalt care au avut loc si in acest spatiu.

Russo si Mustard au fost prezenti pe scena de la DICE pentru a discuta despre viitorul media, unde Russo a spus ca el crede ca jocurile, si nu filmele, vor fi forta cea mai dominanta in povestiri in viitor. Pozitia de lider a jocurilor de noroc in subiecte precum realitatea virtuala si metaversul este un subiect fierbinte la editia din acest an a DICE

Discursul principal al directorului de operatiuni al EA, Laura Miele, a abordat, de asemenea, tema metaversului si modul in care jocurile de noroc sunt cea mai buna industrie pentru a conduce lumea virtuala, avand in vedere deceniile sale de experienta.

Credit: GettyImages

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *