Dino Crisis 2 Unreal Engine 4 Fan Remake Demo lansat

Dino Crisis 2 Unreal Engine 4 Fan Remake Demo lansat

Un demo Dino Crisis 2 Unreal Engine 4 Fan Remake a fost lansat, iar acesta arata destul de decent.

Creat de Stefano Cagnani, acest demo proaspat lansat isi propune sa recreeze mediile titlului original din 2000 pentru PS2 in 3D, dintr-o vedere la persoana a treia, ruland in Unreal Engine 4. Desigur, nu avem de-a face cu un proiect AAA de un milion de dolari, dar arata destul de decent. in orice caz, acest demo ne face sa ne fie si mai sete de un remake next-gen adecvat. Din nefericire, IP-ul detinut de Capcom este in prezent in stare latenta si, in afara de unele zvonuri despre revigorarea francizei, nu a fost anuntat niciun viitor episod al francizei.

AMD lanseaza actualizarea Linux pentru procesoarele Zen 3 cu cel mai nou microcod al procesorului

Vedeti mai jos cateva imagini demonstrative cu Dino Crisis 2 Unreal Engine 4 „Jungle of Silence” Fan Remake mai jos:

Cei interesati pot descarca versiunea demo de aici.

„Dino Crisis 2 ofera mai multa frica provocatoare de panica decat oricand”, a declarat Todd Thorson, pe atunci director de marketing al Capcom Entertainment la anuntarea jocului in 2000. „De data aceasta, Regina trebuie sa se lupte cu mai multi dinozauri deodata, in loc de atacurile unu-la-unu din Dino Crisis original. Dino Crisis este un succes de succes dovedit la vanzare cu amanuntul si aceasta continuare nu ar trebui sa fie diferita. Dino Crisis 2 duce genul horror de supravietuire intr-o directie cu totul noua, concentrandu-se pe actiunea de mare ritm si pe decizii de o fractiune de secunda. Shinji Mikami este adevaratul maestru al suspansului si al genului de supravietuire/horror pe care l-a inventat.”

Multumita muncii remarcabile a Reginei si a celorlalti membri ai echipei in Dino Crisis, au reusit sa-l captureze pe Dr. Kirk, i-au confiscat munca si l-au trimis la inchisoare. Un an mai tarziu, cercetarile doctorului Kirk asupra celei de-a treia energii au fost transferate armatei tarii. in ciuda unor semne clare de avertizare, guvernul a continuat cercetarile lui Kirk provocand un accident si mai mare decat inainte.

Orasul Edward, locul unde se desfasurau cercetarile, a disparut in mod misterios si a fost inlocuit de o jungla crescuta din trecut. Guvernul trebuie sa inceapa o evacuare de urgenta pentru a salva atat personalul, cat si rezultatele cercetarilor. Cu toate acestea, se ia decizia de a folosi un dispozitiv experimental de transfer in timp si spatiu pentru a trimite o forta militara inapoi in timp si in locul in care se afla Edward City. Echipati cu arme antidinozauri special modificate, membrii echipei calatoresc inapoi in timp intr-o misiune pe care nu si-o pot imagina. Din nefericire pentru ea, Regina stie EXACT ce va presupune misiunea si, de data aceasta, va fi pregatita…

Sursa de stiri: Multumim DSOGaming

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *