Diabolical isi lanseaza primul trailer

Diabolical isi lanseaza primul trailer

Prime Video a lansat primul trailer pentru The Boys Presents: Diabolical, un serial antologic de animatie de opt episoade, care se desfasoara in acelasi univers ca si serialul de succes The Boys, nominalizat la premiile Emmy.

Trailerul ii scufunda pe telespectatori in crevasele nevazute ale universului The Boys, prezentand fragmente din cele mai intortocheate povesti ale serialului, in timp ce evidentiaza distributia vocala exceptionala care ajuta la aducerea la viata a acestor povesti – cu Awkwafina, Michael Cera, Don Cheadle, Kieran Culkin si Giancarlo Esposito printre multele, foarte multele vedete care isi imprumuta vocile pentru acest proiect.

Lumea Diabolica intrezarita in trailer se va desfasura de-a lungul a opt episoade „fun-size”, cu o durata de 12-14 minute si fiecare cu propriul stil de animatie. in primul teaser animat al serialului, Laser Baby a provocat un carnagiu in calitate de autor al unor scene foarte sangeroase, pe care le vom vedea mai mult atunci cand serialul va debuta pe 4 martie.

Laser Baby’s Day Out, scris de Evan Goldberg si Seth Rogen, a fost regizat de Crystal Chesney-Thompson si Derek Thompson. Primul clip lansat pentru a prezenta episodul a afisat un desen animat colorat care aminteste de clasicele scurtmetraje de animatie americane, in special Looney Tunes, desi diverse alte stiluri vor fi prezente pe parcursul serialului.

Alte povesti prezentate in The Boys: Diabolical includ „An Animated Short Where Pissed-Off Supes Kill Their Parents”, scrisa de Justin Roiland si Ben Bayouth, cu regia lui Parker Simmons in stilul estetic al lui Justin Roiland, si „I’m Your Pusher”, scrisa de Garth Ennis si regizata de Giancarlo Volpe ca un omagiu adus benzilor desenate originale The Boys.

„Boyd in 3D”, scris de Eliot Glazer dupa o poveste pe care a pus-o la cale impreuna cu Ilana Glazer, se inspira din benzile desenate si animatia franceza, in regia lui Naz Ghodrati-Azadi. „BFFs”, scris de Awkwafina si regizat de Madeleine Flores, seamana cu importurile de animatie de sambata dimineata, in timp ce „Nubian vs Nubian”, scris de Aisha Tyler si regizat de Matthew Bordenave, este prezentat in stil anime.

Completand seria, „John and Sun-Hee”, de la scenaristul Andy Samberg si regizorul Steve Ahn, isi ia influentele din dramaturgia si horror-ul coreean, in timp ce „One Plus One Equals Two”, scris de Simon Racioppa, prezinta o latura mai intunecata a animatiei americane cu supereroi, in regia lui Jae Kim si Giancarlo Volpe. Aceste povesti pot fi zarite in posterul de mai jos:

Credit imagine: Prime Video

Pe langa membrii distributiei anuntati anterior si cei evidentiati pe afis, The Boys: Diabolical ii va avea in rolurile vocale pe Kimberly Brooks, Nicole Byer, Frances Conroy, Asjha Cooper, Chris Diamantopolous, John DiMaggio, Jermaine Fowler, Emily Gordon, Grey Griffin, Randall Duk Kim, David Marciano, Xolo MaridueГ±a, Dominique McElligott, Caleb McLaughlin, Colby Minifie, Eugene Mirman, Retta, Kevin Michael Richardson, Somali Rose, Parker Simmons, Ursula Taherian, Fred Tatasciore, Sean Patrick Thomas, Angela Marie Volpe, Gary Antony Williams si Jenny Yokobori.

Baietii prezinta: The Boys Presents: Diabolical va avea premiera tuturor episoadelor pe 4 martie, exclusiv pe Prime Video, in peste 240 de tari si teritorii din intreaga lume. Acesta este lansat inaintea sezonului 3 din The Boys, care va lansa primele trei episoade pe 3 iunie, urmand ca restul de cinci episoade din aceasta serie sa fie difuzate in fiecare vineri pana pe 8 iulie.

Adele Ankers-Range este redactor independent pentru IGN. Urmariti-o pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *