Dezvoltatorul 'PUBG' lucreaza la crearea de NPC-uri "oameni virtuali"

Dezvoltatorul ‘PUBG’ lucreaza la crearea de NPC-uri „oameni virtuali”

PUBG dezvoltatorul Krafton lucreaza la crearea de „oameni virtuali” folosind inteligenta artificiala si Unreal Engine.

  • CITEsTE MAI MULT: Recenzie ‘Horizon Forbidden West’: Aloy se indreapta spre Vest

A fost reperat pentru prima data de PCGamesN, Krafton a anuntat ca lucreaza la construirea tehnologiei pentru a crea actori CGI care sa fie cat mai apropiati de oamenii reali. ii numeste „oameni virtuali”, deoarece „abia se disting” de actorii umani reali.

Krafton considera ca actorii CGI vor fi „capabili sa transmita emotii profund expresive si nuantate”. Acest lucru va fi realizat prin utilizarea „tehnologiei de hiperrealism pentru a crea un personaj digital care abia se poate distinge de lumea reala”.

Speranta este de a folosi aceasta tehnologie pentru o „varietate de proiecte”, inclusiv PUBG Battlegrounds. Se presupune ca tehnologia va fi folosita si pentru Protocolul Callisto, viitorul joc horror al Krafton. Sunt mari sperante ca jocul va fi „cel mai terifiant joc din toate timpurile”, cu co-creatorul lui Dead SpaceGlen Schofield, Glen Schofield, care se ocupa de acest caz.

Un scurt YouTube video arata la ce sa ne asteptam de la acesti oameni virtuali.

Este putin probabil sa ii vedem folositi direct intr-un joc in curand, dar este un pas inainte intrigant. PUBG si-a vazut numarul de jucatori crescand in ultima vreme datorita faptului ca a devenit free-to-play luna trecuta. NPC-urile superioare ar putea vedea aceasta crestere sa continue.

in alta parte, in stirile despre jocuri, Capcom a sugerat ca va face un anunt important duminica (20 februarie). Sunt mari sperante ca ar putea fi vorba de un nou Street Fighter joc.

De asemenea, Shiro Games a dezvaluit detalii despre House Harkonnen, o factiune in Dune: Spice Wars. Factiunea este cunoscuta pentru faptul ca foloseste „tactici ascunse” si violenta directa pentru a obtine ceea ce doreste.

The post Dezvoltatorul ‘PUBG’ lucreaza la crearea de NPC „oameni virtuali” appeared first on NME.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *