Dezvoltatorul Metroid Prime 4 actualizeaza bannerul de pe Twitter

Dezvoltatorul Metroid Prime 4 actualizeaza bannerul de pe Twitter, oamenii cred ca vin noutati

Retro Studios, dezvoltatorul Metroid cu sediul in Texas, detinut de Nintendo, si-a actualizat imaginea bannerului de pe Twitter, ceea ce i-a facut pe unii sa creada ca s-ar putea sa apara noutati despre serie si, in special, despre Metroid Prime 4.

Unii oameni par sa fie de parere ca aceasta este, de fapt, prima imagine propriu-zisa a lui Metroid Prime 4, desi acest lucru nu este confirmat. Pana in prezent, Nintendo a aratat doar logo-ul pentru Metroid Prime 4, iar acest lucru s-a intamplat ani de zile in urma, asa ca este de inteles ca fanii sunt nerabdatori sa primeasca orice veste pe care o pot obtine.

Imaginea prezinta un personaj care pare a fi Samus, stand in mijlocul unui hol adanc si intunecat. Lumina straluceste din tavan si, in general, imaginea pare foarte amenintatoare.

Metroid Prime 4 a fost anuntat initial la E3 2017 si se pare ca era in lucru la Bandai Namco. in 2019, Nintendo a anuntat ca dezvoltarea s-a mutat la Retro Studios, mentionand la acel moment: „Progresul actual de dezvoltare nu a atins standardele pe care le cautam intr-o continuare a seriei Metroid Prime”.

Din cauza schimbarii, dezvoltarea pentru Metroid Prime 4 a fost reluata de la inceput la Retro, iar lansarea proiectului a fost amanata (desi o data nu a fost niciodata anuntata).

„Va fi un drum lung pana la urmatoarea data cand va vom putea actualiza cu privire la progresul dezvoltarii, iar timpul de dezvoltare va fi extins”, a declarat Nintendo in 2019. „Cu toate acestea, vom continua sa dezvoltam jocul, astfel incat, atunci cand va fi finalizat, va sta umar la umar cu titlurile anterioare ale seriei Metroid Prime”.

Vom reveni cu mai multe informatii despre Metroid Prime 4 atunci cand va fi anuntat.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *