Dezvoltatorul Metal Slug Tactics

Dezvoltatorul Metal Slug Tactics, Leikir Studio, a fost achizitionat de Focus Home Interactive

Dezvoltatorul din spatele titlului, Leikir Studio, este un studio destul de mic, cu trei titluri la activ, fiind vorba de Rogue Lords, Wondershot si Isbarah, doua dintre acestea primind recenzii pozitive pe Steam. Acest studio conduce dezvoltarea lui Metal Slug Tactics, dar a fost cumparat, incepand de astazi, de Focus Home Interactive.

Presedintele si fondatorul Leiker, Aurelien Loos, a declarat urmatoarele:

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge Noul videoclip se concentreaza pe maestrul Splinter

Suntem bucurosi sa ne alaturam grupului Focus, deoarece este un pas important pentru cresterea studioului nostru. Aceasta achizitie valideaza strategia noastra de multi-productie si ne va permite sa atingem noi culmi calitative si creative. Este o mare recunoastere pentru munca depusa de echipele noastre in ultimii ani.

Presedintele Focus, Christophe Nobileau, a adaugat urmatoarele:

Suntem in mod constant in cautarea de noi talente capabile sa creasca si sa sustina ambitiile grupului nostru, iar Leikir Studio, condus de Aurelien Loos, este o achizitie aleasa pentru a atinge acest obiectiv.

Seriile de jocuri au fost cunoscute pentru a crea spinoff-uri care prezinta personajele lor iconice in diferite stiluri de joc sau formate, menite sa atraga un public din afara seriei generale. Acest lucru este valabil si in cazul seriei Metal Slug; seria este bine cunoscuta pentru ca este un joc de actiune cu derulare laterala dezvoltat de SNK.

Seria a deviat un pic odata cu viitoarea lansare a Metal Slug Tactics. in loc de a fi un pseudo-shooter cu gloante, Tactics se adreseaza mai mult jucatorilor de jocuri de strategie, in timp ce are in rol principal actorii din seria Metal Slug. Tactics are o data de lansare stabilita pentru anul acesta, potrivit Steam.

Acum, Focus Home Interactive s-ar putea sa va sune familiar. Daca ati urmarit jocul Aeon Must Die!, atunci stiti ca Focus Home este sinonim cu controversele si problemele cu care s-a confruntat AMD. Ca sa o spunem cat mai pe scurt, echipa de dezvoltare din spatele AMD a parasit compania si a format o noua companie, Mishura Games, si au declarat ca Focus Home trebuie sa isi finalizeze „responsabilitatile legale” in ceea ce priveste IP-ul AMD.

Lasand la o parte toate acestea, Focus Home, cunoscuta acum sub numele de Focus Entertainment, detine mai multe studiouri, cum ar fi Team13, Streum On Studio si Dotemu (editorul lui Metal Slug Tactics). Sa speram ca Focus Home se va descurca cu Leikir Studio mult mai bine decat echipa cu care s-a ocupat anterior de Aeon Must Die! si ca nu vor exista controverse dupa lansarea jocului.

Metal Slug Tactics va fi lansat in cursul acestui an pe Nintendo Switch si PC prin Steam.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *