Dezvoltatorul lui Dying Light 2 este foarte mandru de joc si va continua sa il repare

Dezvoltatorul lui Dying Light 2 este foarte mandru de joc si va continua sa il repare

Dying Light 2 Stay Human a fost lansat la inceputul acestei luni cu recenzii si cifre de lansare solide, ceea ce era departe de a fi garantat dupa aproape doi ani de intarzieri.

Desigur, asta nu inseamna ca Techland a terminat de lucrat la el. Vorbind cu Gamereactor, directorul de animatie al Techland, Dawid Lubryka, a confirmat ca dezvoltatorul va remedia si imbunatati problemele existente in Dying Light 2, chiar daca inca sunt mandri de ceea ce au reusit sa lanseze pe 4 februarie.

Noul mod meteo din Dying Light 2 creste sansele de vreme noroasa si ceata

Este minunat sa lansam in sfarsit jocul. Fiecare dintre noi a asteptat acest moment. Am vrut ca publicul, audienta, sa joace jocul, sa il experimenteze, asta e un lucru. Celalalt lucru este ca suntem foarte nerabdatori sa avem opinia publicului larg si sa stim la ce mai putem lucra, pentru ca aceasta este promisiunea pe care o facem noi, cei de la Techland, de a oferi cinci ani de suport pentru joc, cel putin cinci ani, poate mai mult, asa cum s-a intamplat si cu prima editie.

stim ca suntem foarte mandri de ceea ce am lansat, dar stim ca vom continua sa lucram la el si asa este de fapt la Techland acum. inca nu suntem cu adevarat linistiti, chiar daca suntem extrem de obositi, dar vrem sa reparam tot ce putem. Primim un feedback foarte bun de la oameni, ce le place si ce nu le place, iar in acest moment echipa lucreaza la imbunatatiri si la remedieri. Avem cateva franturi de date, avem cateva idei despre ce vrem sa imbunatatim mai intai, dar este foarte proaspat. A fost doar un weekend, asa ca trebuie sa imbunatatim mai intai lucrurile pe care stiam inca dinainte de lansare ca vrem sa le rezolvam. Acum, ca am inceput sa strangem feedback, avem cunostinte extinse despre ce ar trebui sa fie in continuare si lucram la asta.

Primul Dying Light a avut o coada incredibil de lunga in ceea ce priveste suportul pentru patch-uri si DLC-uri. De fapt, dezvoltatorii chiar au stabilit un alt eveniment la sfarsitul lunii ianuarie. in ceea ce priveste Dying Light 2, primul DLC Authority Pack poate fi luat deja gratuit.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *