Dezvoltatorul Lost Ark spune ca transferurile de servere nu sunt inca o optiune viabila

Dezvoltatorul Lost Ark spune ca transferurile de servere nu sunt inca o optiune viabila

Amazon Game Studios a declarat ca transferurile de servere in Lost Ark nu sunt „o optiune viabila in acest moment”, in urma numeroaselor solicitari pentru aceasta functie de la lansare.

Ieri (20 februarie), Amazon Game Studios a publicat o actualizare care a abordat multe dintre cele mai mari probleme ale comunitatii cu Lost Ark, si a declarat ca lucreaza cu dezvoltatorul Smilegate pentru a le rezolva.

Una dintre aceste probleme este subiectul transferurilor de servere, despre care fanii considera ca ar contribui mult la reducerea timpilor de asteptare la coada si la reunirea prietenilor care au fost separati de restrictiile de creare a personajelor.

Cu toate acestea, desi Amazon Game Studios a declarat ca a „investigat temeinic” optiunea, studioul a ajuns la concluzia ca „aceasta functionalitate instantanee nu exista in prezent in Lost Ark“.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

Amazon a adaugat ca, desi caracteristica a sosit recent in Coreea, este un proces saptamanal pe loturi care necesita timp de nefunctionare pentru a fi executat – „prin urmare, din pacate, [transferurile de server] nu sunt o optiune viabila in acest moment pentru versiunea occidentala”.

Referitor la subiectul timpilor lungi de asteptare la coada in Europa, Amazon a spus ca „nu exista nicio modalitate de a creste numarul de jucatori pe lume in Europe Central”, iar „adaugarea mai multor servere nu este posibila pe baza complexitatii tuturor sistemelor care trebuie sa lucreze impreuna”.

Postul noteaza ca a lansat recent o noua regiune in Europa pentru a ajuta la atenuarea cererii.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

in alta parte, actualizarea abordeaza probleme legate de matchmaking, spam-ul vanzatorilor de aur, o remediere a aurorilor cristaline lipsa si o mai buna protectie impotriva fraudelor.

in urma unei lansari extrem de populare, Arca pierduta a fost tinta unor bombardamente de recenzii din cauza problemelor cu serverele europene si a problemelor cu jucatorii din Founder’s Pack care nu au reusit sa joace cu prietenii lor free-to-play.

Saptamana trecuta, o actualizare a MMO-ului a adaugat o noua regiune UE si a reparat un bug care lovea jucatorii care faceau coada.

in alta ordine de idei, un nou mod Skyrim a adaugat in joc un oras in stil cyberpunk, cu zgarie-nori si arme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *