Dezvoltatorul Dead By Daylight ar putea lucra la un simulator de intalniri spin-off

Dezvoltatorul Dead By Daylight ar putea lucra la un simulator de intalniri spin-off

Dezvoltatorul Dead By Daylight, Behaviour Interactive, a depus o marca inregistrata pentru ceea ce pare a fi un simulator de intalniri spin-off.

in timp ce nu a fost confirmat un astfel de spin-off romantic al jocului multiplayer asimetric, o inregistrare a marcii comerciale la United States Patent and Trademark Office pare sa confirme faptul ca un astfel de joc este analizat de Behaviour Interactive.

inregistrata ca Hooked On You: A Dead By Daylight Dating Sim, se pare ca jocul nu ar putea fi altceva decat un simulator de intalniri in acest univers. Descoperita de TechRaptor, depunerea a fost facuta pe 16 februarie si este considerata „live” la momentul redactarii acestui articol, ceea ce inseamna ca este, de fapt, activa.

in afara de nume, tot ceea ce dezvaluie marca comerciala este faptul ca aceasta este de fapt pentru un joc video, ceea ce inseamna ca am putea vedea lansarea jocului complet la un moment dat in viitor.

Dead By Daylight. Credit: Behaviour Interactive

in alta parte, pe taramul lui Dead By Daylight, viitoarea criminala Sadako a speriat streameri in meniul jocului si este o placere sa o privesti. Sadako Rising o va prezenta pe Sadako alaturi de un nou supravietuitor numit Yoichi Asakawa pe 8 martie.

„Cu puteri imense si un temperament infricosator, Sadako a fost lasata sa piara intr-un mormant acvatic. Furia ei violenta s-a manifestat intr-o caseta video blestemata care isi condamna spectatorii la o soarta infioratoare”, se arata in descrierea Sadako Rising.

„Nu este strain de furia lui Sadako nici Yoichi Asakawa, a carui viata tanara a fost alterata pentru totdeauna de furia lui OnryЕЌ. Acum, biolog marin, povestea lui continua in timp ce cautarea raspunsurilor l-a condus prin ape inselatoare, adanc in adancul unui taram dincolo de intelegerea rationala.”

in alta ordine de idei, se pare ca 2K a obtinut licentele pentru mai multe jocuri sportive Lego, inclusiv un joc de fotbal si un joc de condus in lume deschisa, urmand sa apara si altele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *