Dezvoltatorii Starfield impartasesc detalii despre stilul NASA-Punk al jocului

Dezvoltatorii Starfield impartasesc detalii despre stilul NASA-Punk al jocului

Bethesda Softworks a impartasit detalii despre viitorul sau joc science-fiction Starfieldsi directia artistica.

Unii dintre artistii care lucreaza la Starfield au vorbit recent cu Xbox Wire (prin intermediul VGC) ca parte a unui art giveaway si a oferit mai multe detalii despre designul vizual al jocului.

„La inceputul acestui proiect, cand incercam sa stabilim estetica generala a acestui joc, am cam inventat termenul „NASA-Punk” pentru a descrie un univers science-fiction care este un pic mai ancorat in pamant si mai usor de relationat”, spune Starfield‘s lead artist Istvan Pely.

„Ne-am dorit o abordare foarte realista. Poti sa tragi o linie de la tehnologia spatiala din zilele noastre si sa extrapolezi de acolo in viitor, astfel incat sa fie credibil si relatabil.”

Starfield. Credit: Bethesda.

„Ceea ce este cu adevarat interesant este cat de mult ne-am agatat cu totii de acest concept”, a adaugat Rick Vicens, animatorul principal. „Cand ai spus NASA-Punk, echipa artistica a putut lua instantaneu aceste doua cuvinte si sa le faca sa functioneze. A fost termenul perfect pentru directia noastra artistica si pentru a-i mentine pe toti in [acelasi] flux si pentru a lucra cu un stil coerent. Pentru mine, pur si simplu a fost un declic. La inceputul proiectului, cred ca acest termen a fost esential pentru noi.”

seful Xbox, Phil Spencer, a declarat recent ca isi doreste Starfield sa fie cel mai jucat joc al Bethesda. La inceputul acestei luni, el a spus: „Nu, nu, nu: „Calitatea titlului este pe primul loc, fara indoiala… dar acesta va fi un succes pentru jocurile individuale.

„Putem face cu adevarat aceste jocuri – putem sa le permitem sa ajunga la mai multi jucatori decat au vazut vreodata? si spun asta pentru ca eu cred in impactul social al divertismentului interactiv”, a declarat Spencer.

in alta ordine de idei, Valve a anuntat cateva reguli noi care vor controla cat de des si cat de mult poate fi redus un joc pe Steam. Acestea includ plafoane privind cat de mari sau mici pot fi reducerile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *