Dezvoltatorii Phasmophobia vor fi mai transparenti cu notele de patch-uri

Dezvoltatorii Phasmophobia vor fi mai transparenti cu notele de patch-uri

Kinetic Games a declarat ca va fi „mai transparent” cu jucatorii atunci cand va prezenta Phasmophobia notele de patch-uri in viitor.

Dupa cum a raportat PC GamesN, dupa ce dezvoltatorul a organizat recent un sondaj de opinie pe Discord pentru jocul in cautarea opiniilor jucatorilor, artistul principal de pe Phasmophobia, Corey J Dixon, a declarat ca sondajul „nu garanteaza in niciun fel modul in care vom scrie de fapt notele de patch-uri in viitor”, iar echipa a fost „doar in cautare de opinii si pentru a crea discutii pentru posibilitatea de schimbare”.

in urma sondajului, s-a dezvaluit ca jucatorii au votat pentru a primi note de patch mai detaliate pentru jocul de vanatoare de fantome, cu un numar de mai multe ori mai mare de voturi decat optiunile mai putin detaliate.

Phasmophobia Balance Patch v0.5.2.0

intr-o noua postare a comunitatii Steam, Kinetic a confirmat ca in viitor va schimba modul in care prezinta cele mai recente Phasmophobia note de patch-uri. „in lumina celui mai recent sondaj Discord, am decis sa experimentam sa fim mai transparenti in scrierea notelor de patch-uri atunci cand actualizam jocul”, a declarat dezvoltatorul.

Restul notelor de patch-uri pentru v0.5.2.0 prezinta actualizarile care urmeaza, cu o lista lunga de schimbari in legatura cu Identitatile fantoma, corecturi, noi adaugiri si multe altele.

Cateva schimbari mari la nivelul fantomelor se refera la Demon, Banshee, Shade, Poltergeist si Hantu – care au primit fie o imbunatatire a gameplay-ului, fie o diminuare, precum si la modul in care jucatorii vor interactiona cu ele.

O noua actualizare include cartea de tarot „The High Priestess”, care a primit o noua functionalitate si care ar trebui sa ajute atunci cand se trage una devreme in timp ce se joaca solo. Odata cu actualizarea, extragerea acestei carti cand nimeni nu este mort va reinvia urmatorul jucator care moare.

in alta ordine de idei, Cyberpunk 2077 este disponibil acum pentru PS5 si Xbox Series X|S, alaturi de patch-ul 1.5.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *