Dezvoltatorii lucreaza la remedierea diverselor probleme vizuale

Dezvoltatorii lucreaza la remedierea diverselor probleme vizuale

Dezvoltatorul Horizon Forbidden West, Guerrilla Games, colecteaza in prezent feedback-ul comunitatii pentru a rezolva „diverse probleme vizuale” din joc.

Jucatorii raporteaza ca jocul include unele bug-uri vizuale, inclusiv luminozitatea care se accentueaza, unele active care se estompeaza atunci cand camera se misca si texturi care apar prea tarziu.

Guerrilla a multumit jucatorilor de pe Reddit pentru ca au impartasit problemele vizuale cu echipa, spunand ca „lucreaza cu vigilenta pentru a rezolva aceste probleme cu prioritate ridicata si isi propun sa lanseze o actualizare cat mai curand posibil”.

„Va intelegem frustrarile si va apreciem rabdarea. Facem tot posibilul pentru a va duce rapid inapoi in salbaticie, astfel incat sa puteti explora toate secretele Vestului Interzis.”

Este greu de spus cand va fi lansata actualizarea, deoarece Guerrilla a aplicat un patch cu doar patru zile in urma, cand jocul a fost lansat pe 18 februarie.

Originalul Horizon Zero Dawn a primit patch-uri post-lansare saptamanal, primul fiind lansat la exact sapte zile de la lansare.

Nu se stie daca Guerrilla va respecta acest tip de program de lansare pentru actualizarile la Horizon Forbidden West, dar se pare ca aceste probleme vizuale vor fi primele care vor fi rezolvate atunci cand va sosi patch-ul.

Problemele nu par sa afecteze prea mult placerea generala a jocului, deoarece IGN a declarat ca exclusivitatea PlayStation a fost „uimitoare”, deoarece „Horizon Forbidden West este o explozie absoluta si o vitrina fantastica pentru puterea PS5”.

Nu uitati sa consultati si ghidul nostru pentru a afla care este cel mai bun loc pentru a incepe in Forbidden West, care sunt cele mai puternice abilitati pe care trebuie sa le dobandesti, care sunt cele mai importante lucruri pe care jocul nu ti le spune si multe altele.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *