Dezvaluirea trailerului GTA 6 pentru Super Bowl

Dezvaluirea trailerului GTA 6 pentru Super Bowl, Metal Gear Solid Remake pentru PSVR 2, cele mai recente stiri despre Bully 2 | Gaming | Divertisment

GTA 6 dezvaluie trailerul GTA 6, Metal Gear Solid Remake si zvonuri despre Bully 2 (Imagine: ROCKSTAR KONAMI)

Fanii Grand Theft Auto ar putea avea parte de prima vedere a GTA 6 mai devreme sau mai tarziu. Dupa ani de speculatii si zvonuri, Rockstar Games a confirmat, in sfarsit, ca GTA 6 este in curs de dezvoltare – lucrarile la mult-asteptatul titlu fiind „in plina desfasurare”. Iar in urma acestei mari dezvaluiri a aparut o noua teorie conform careia am putea vedea GTA 6 pentru prima data in curand.

Aceasta stire vine gratie unei conversatii pe Twitter intre YouTuberul TGG si jurnalistul Ben T. de la Rockstar Intel.

„Primul trailer GTA 5 a fost pe 3 noiembrie 2011.

„Rockstar a anuntat ca urmatorul GTA este in dezvoltare pe 4 februarie 2022.

„Dar exista, de asemenea, o sansa de 50/50 sa nu auzim informatii noi timp de vreo 12 luni, deci”.

La care a raspuns Ben T: „Take-Two este, de asemenea, setat sa impartaseasca linia de dezvoltare 2023/24 cu apelul investitorilor din mai. Nu as fi surprins daca vom auzi mai multe mai devreme decat credem”.

Take-Two este, de asemenea, setat sa impartaseasca linia de produse 2023/24 cu apelul investitorilor din luna mai. Nu as fi surprins daca vom auzi mai multe mai devreme decat credem.

Daca ne luam dupa calendarul mentionat de TGG, au trecut 10 zile intre anuntul in care se spunea ca GTA 5 este in dezvoltare si lansarea trailerului de debut.

GTA 6 a fost confirmat ca fiind in curs de dezvoltare vineri, 4 februarie, asa ca, daca Rockstar a urmat un program similar cu GTA 5, asta ar insemna ca primul trailer GTA 6 ar putea aparea cam in acelasi timp cu Super Bowl, care va avea loc duminica, 13 februarie.

Super Bowl inregistreaza cifre de audienta uriase, cu spoturi publicitare de prima mana pentru marile branduri, unde debuteaza trailere masive pentru filme, emisiuni TV si altele.

Se zvoneste ca primul trailer pentru noul spectacol „Stapanul inelelor” va aparea intr-un spatiu publicitar din cadrul Super Bowl.

Asadar, daca Rockstar Games doreste o audienta globala uriasa pentru marea dezvaluire a GTA 6, o dezvaluire la Super Bowl ar putea fi ocazia perfecta.

Acest lucru, desigur, ramane de vazut si Rockstar ar putea opta sa dezvaluie primul trailer Grand Theft Auto 6 la o data ulterioara sau la un alt eveniment.

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri din toate timpurile (Imagine: ROCKSTAR GAMES)

Ar putea fi dezvaluit primul trailer GTA 6 din istorie in timpul evenimentului Super Bowl din acest weekend? (Imagine: GETTY)

in postarea Rockstar Newswire in care anunta ca urmatorul Grand Theft Auto este in curs de dezvoltare, creatorii GTA au spus ca asteapta cu nerabdare sa „impartaseasca mai multe imediat ce vom fi pregatiti” si ca „abia asteapta sa paseasca in viitor impreuna cu” fanii GTA.

in alta ordine de idei, in urmatoarele cateva luni ar putea fi dezvaluit un alt joc foarte asteptat.

Au aparut zvonuri conform carora indragita franciza Metal Gear Solid ar putea fi pe cale sa se intoarca, aventura stealth iconica si influenta a lui Hideo Kojima din 1998 pentru PlayStation urmand sa fie refacuta.

Potrivit unei postari pe Reddit, Metal Gear Solid Remake va fi un titlu de lansare pentru PSVR 2 si va putea fi jucat atat cu noul headset de realitate virtuala PS5, cat si fara acesta.

S-a afirmat ca Sony vrea sa faca din acest titlu „punctul de referinta” pentru jocurile VR pe toate platformele si ca acesta va fi dezvaluit in cursul trimestrului 2 din 2022, cu o data de lansare in trimestrul 4 din 2022, impreuna cu PSVR 2.

Se zvoneste de mult timp ca se lucreaza la un Metal Gear Solid Remake (Imagine: KONAMI)

Zvonurile sustin ca Metal Gear Solid Remake va fi un titlu de lansare pentru PSVR 2 (Imagine: SONY)

S-a afirmat ca Metal Gear Solid Remake va avea medii complet interactionabile, va folosi pe deplin declansatoarele adaptive si feedback-ul haptic si va avea o intorsatura moderna a sistemului de inventar.

Presupusul divulgator a sustinut ca ridicarea mainii stangi in timp ce tineti un controler PSVR 2 va va permite sa echipati obiecte precum medicamente, in timp ce mana dreapta va fi folosita pentru arme.

in originalul PS1, butoanele de umar stanga si dreapta ale DualShock erau folosite pentru acest lucru.

De asemenea, s-a afirmat ca lupta iconica a sefului Psycho Mantis va fi reinnoita pentru VR.

Presupusul divulgator a spus: „Nu pot spune prea multe fara ca cineva sa fie in pericol si nici nu am credibilitate online. Postez pe un cont de unica folosinta.

„Bluepoint a fost initial la carma, dar acum este predat unui alt studio de sprijin. Sony doreste ca acesta sa fie urmatorul „punct de referinta” pentru jocurile VR pe toate platformele. Poate fi jucat in intregime fara VR ca un remake de sine statator. Unul dintre primele exemple de „titlu AAA care poate fi experimentat atat in VR, cat si in afara VR” pe care PlayStation doreste sa le realizeze.”

PS5: Sony a dezvaluit preturile pentru consola PlayStation 5

si, in cele din urma, daca sperati la o revenire la Bullworth Academy, atunci un insider notabil are vesti bune pentru voi.

Bully 2 este un titlu pe care – la fel ca si in cazul GTA 6 – fanii Rockstar Games l-au cerut de mult timp.

Anul trecut, fanii au avut ocazia sa arunce o privire asupra a ceea ce ar fi putut arata Bully 2, lucrarile la proiect fiind destul de avansate inainte ca acesta sa fie anulat.

intr-un raport al Game Informer s-a afirmat ca o versiune de Bully 2 care putea fi jucata timp de sase pana la opt ore era disponibila inainte ca jocul sa fie anulat.

Un alt joc la mare cautare de la Rockstar Games este continuarea succesului Bully din 2006 (Imagine: ROCKSTAR GAMES)

Persoane din interior au declarat ca sequel-ul Bully, care se presupune ca a fost abandonat in 2010, avea o lume de trei ori mai mare decat originalul, ar fi permis jucatorilor sa intre in fiecare cladire din joc si ar fi inclus un sistem complex de moralitate.

Pentru fanii care au sperat mult timp ca seria Bully va reveni, este un caz de ceea ce ar fi putut fi – titlul in lucru parand extrem de ambitios pentru acea vreme.

Acest raport a venit pe fondul unor murmure potrivit carora seria Bully ar putea totusi sa revina, intr-o forma sau alta, in viitor.

in urma dezvaluirii GTA 6, Tom Henderson – care a dezvaluit anul trecut o multime de informatii despre urmatorul joc GTA – a fost intrebat daca nu cumva confirmarea urmatorului joc Grand Theft Auto inseamna ca Rockstar nu va face nimic cu proprietatea intelectuala a jocului Bully.

Scuze – Unde a spus anuntul de astazi ca acesta este urmatorul punct de interes al Rockstar? Au spus ca GTA 6 este in curs de dezvoltare.

Raman la parerea ca se intampla ceva cu seria Bully.

Raspunzand la intrebare pe Twitter, leaker-ul – cunoscut pentru scurgerile sale de informatii despre Battlefield si COD – a scris: „Scuze – Unde a spus anuntul de astazi ca este urmatorul punct de interes al Rockstar? Au spus ca GTA 6 este in dezvoltare.

„inca mai raman la ideea ca se intampla ceva cu seria Bully.”

Ramane de vazut daca este vorba de mult asteptata continuare a jocului Bully sau de o remasterizare a originalului.

Ca intotdeauna in cazul zvonurilor, cel mai bine este sa luam afirmatiile cu un mare varf de sare pana la confirmarea oficiala.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *