Dezvaluirea interesanta a lui GTA 6

Dezvaluirea interesanta a lui GTA 6, actualizare Metroid Prime 4, eveniment Persona 6 | Gaming | Divertisment

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de la orizont, Rockstar Games confirmand, in sfarsit, ca dezvoltarea urmatorului joc Grand Theft Auto este „in plina desfasurare” la inceputul acestei luni. Rockstar a declarat ca asteapta cu nerabdare sa impartaseasca mai multe stiri atunci cand vor fi gata, dar s-a speculat ca o actualizare a GTA 6 ar putea avea loc mai devreme decat cred multi oameni. YouTuberul TGG si jurnalistul Ben T de la Rockstar Intel au discutat recent despre acest lucru, o conversatie pe Twitter aratand ca o actualizare a GTA 6 ar putea avea loc inainte ca Take Two sa organizeze un apel important pentru investitori in luna mai.

Iar in perioada premergatoare, unul dintre actorii care ar putea fi implicat in GTA 6 le-a spus fanilor sa „stea la curent” pentru a afla noutati despre acest proiect „special”.

Dupa cum a subliniat administratorul forumurilor GTA, Kirsty Cloud, un actor ar fi putut lasa sa scape cateva vesti despre GTA 6.

Dupa ce s-a confirmat ca urmatorul titlu Grand Theft Auto este in curs de dezvoltare, actorul Guy A Fortt a intrat pe Twitter si a scris: „Emotionant! Ramaneti pe faza, ceva ce vine cu adevarat special.

„Al dumneavoastra cu adevarat! Ramaneti pe faza pentru noul joc GTA. NU MAI POT AsTEPTA”.

Acest tweet a fost acum sters, dar nu inainte ca Cloud sa faca o captura de ecran a acestei postari, precum si sa noteze o serie de alte lucruri interesante.

Administratorul GTA Forums a observat, de asemenea, ca pe CV-ul online al lui Fortt a fost mentionat Grand Theft Auto 6.

Din nou, aceasta referire la GTA 6 a fost acum eliminata – dar CV-ul lui Fortt era interesant, deoarece il mentiona pe Cali Moore ca potential director de casting pentru noul Grand Theft Auto.

Iar Moore este una dintre actritele din Red Dead.

Moore a intrebat comunitatea GTA Forums daca toate aceste conexiuni i se par „un pic prea ciudate”, dar membrii forumului au crezut ca administratorul a avut dreptate.

in timp ce Fortt a fost destul de rezervat, iar legatura sa cu GTA 6 nu a fost confirmata, discutiile despre o noua intrare „cu adevarat speciala” si „interesanta” in seria Grand Theft Auto vor face cu siguranta ca fanii care au deja entuziasmul pentru joc la cote maxime sa fie si mai entuziasmati.

in alta ordine de idei, in alte stiri despre zvonuri despre jocuri, se pare ca fanii Nintendo Switch ar putea primi o actualizare a unui titlu mult-asteptat.

Metroid Prime 4 a fost unul dintre primele cateva jocuri cu nume mari anuntate pentru Nintendo Switch, fiind dezvaluit in 2017, care este anul in care consola hibrida de succes a aterizat pentru prima data pe rafturi.

Cu toate acestea, asteptarea urmatoarei aventuri a lui Samus Prime a durat mult timp – Nintendo a confirmat anterior ca munca initiala la proiect nu a atins „standardele” pe care le astepta, iar dezvoltarea a fost mutata la Retro Studios – creatorii trilogiei Prime originale.

Aceasta stire a cazut in ianuarie 2019, dar de atunci fanii Switch nu au mai auzit niciun cuvant despre noul joc Metroid Prime.

Dar in aceasta saptamana Retro Studios a ridicat sperante ca o actualizare a Metroid Prime 4 ar putea fi in curs de sosire, cu devs schimbandu-si antetul de pe Twitter cu o fotografie a operei de arta Metroid.

Iar vestea i-a lasat pe fani in speranta ca acesta ar putea fi un semn ca mai multe vesti despre jocul asteptat cu nerabdare, care a fost anuntat pentru prima data la E3 2017, ar putea, in sfarsit, sa vina.

Nu in ultimul rand, fanii JRPG ar fi putut primi o actualizare cu privire la seria Persona.

in acest moment, creatorii Persona Atlus se afla in mijlocul sarbatoririi celei de-a 25-a aniversari a francizei, festivitatile urmand sa inceapa in septembrie 2021 si sa dureze pana in toamna anului 2022.

in cadrul sarbatorilor am aflat deja ca Persona 4 Arena Ultimax se indreapta spre consolele moderne.

si se zvoneste ca Atlus ar putea avea multe altele in maneca, cu afirmatii ca Persona 3 FES si Persona 4 Golden ar putea, de asemenea, sa-si croiasca drum spre sistemele actuale, si spera ca festivitatile aniversare vor culmina cu dezvaluirea urmatoarei intrari in linia principala a francizei – Persona 6.

in asteptarea confirmarii mai multor vesti despre celebrarile celei de-a 25-a aniversari Persona, Atlus a lansat un site web misterios Soul Hackers care face o numaratoare inversa pana cand se va intampla ceva luni, 21 februarie.

Cu toate acestea, inainte ca numaratoarea inversa sa se termine, fanii Persona ar fi putut afla ce va fi anuntat.

Un nou profil Twitter a fost descoperit in timp ce pare sa promoveze ceva numit Persona 25th Festival pe 28 mai 2022.

Site-ul Soul Hackers ar putea fi folosit pentru a confirma acest eveniment, unde ar putea fi dezvaluite mai multe detalii despre ceea ce urmeaza pentru franciza Persona.

Noile jocuri Persona au fost anuntate anterior in cadrul unor evenimente Atlus de profil inalt, cum ar fi concertele Persona, astfel incat acest viitor festival Persona ar putea fi ocazia perfecta pentru a dezvalui Persona 6 si detalii despre alte lansari planificate pentru cea de-a 25-a aniversare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *