Detalii despre preincarcare
|

Detalii despre preincarcare, orele de lansare globala si dimensiunile de instalare pentru PS5, Xbox seria X si PC

Season of the Risen este aproape de fanii Destiny 2, iar odata cu el soseste The Witch Queen in toata splendoarea ei.

Dupa luni de mister si controland sforile din spatele scenei, Savathun a scos in sfarsit Viermele din corpul ei, iar acum este libera sa provoace haos.

Cu toate acestea, odata cu actualizarea programata sa apara astazi, Destiny 2 a inceput mentenanta la ora 6 PM PST/ 2 AM GMT/7:30 GMT. Dezvoltatorii au dat apoi startul jucatorilor din toate activitatile la 6: 45 PST/ 2:45 AM GMT/ 8:15 GMT.

Pre-incarcarea pentru actualizarea masiva a fost lansata la 15 minute dupa inchidere, iar Gardienii o pot instala acum, in timp ce asteapta sa experimenteze unele dintre cele mai mari schimbari care vor deveni live odata cu expansiunea Witch Queen.

Maine (21 februarie) la ora 18:00 PST (02:00 UTC), Destiny 2 va intra in mentenanta pentru actualizarea 4.0.0.0.1.

Jucatorii vor fi scosi din activitati la ora 18:45 PM (0245 UTC) si nu se vor putea conecta pana la ora 9 AM (1700 UTC) pe 22 februarie.

Mai multe informatii: https://t.co/48Mjp1cTHz

Citeste si: Ghidul Horizon Forbidden West: Cele mai bune abilitati pe care trebuie sa le dobandesti mai intai in joc

Deocamdata, nu se stiu prea multe despre dimensiunea fisierului actualizarii, dar se asteapta sa fie una mare, avand in vedere cantitatea de continut nou pe care Bungie a prezentat-o deja in ultimele luni.

Odata ce Gardienii vor actualiza jocul, serverele Destiny 2 vor fi in sfarsit online la ora 9 AM PT/ 5 PM GMT/ 10:30 PM IST, iar Gardienii pot accesa noua actualizare pe toate platformele, inclusiv pe PC si pe consolele Xbox si PlayStation.

Cu toate acestea, mentenanta va continua inca o ora, deoarece Bungie va efectua cateva verificari finale pana la 10 AM PT/ 6 PM GMT/ 11:30 PM IST.

Dupa finalul interesant al sezonului final al Season of the Lost, Gardienii sunt atenti la cantitatea de amenintari care le va iesi in cale, asa ca jucatorii ar putea dori sa ia o pauza in timpul acestei perioade de intrerupere, deoarece, odata ce se va termina, vor fi o tona de carnagii de indurat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.