Destructoid Show s-a intors! - Destructoid

Destructoid Show s-a intors! – Destructoid

O abordare moderna a unei emisiuni clasice de stiri despre jocuri

Dupa o lunga perioada de somn, The Destructoid Show se intoarce, bine, astazi.

Avem o noua emisiune cu un nou scenariu stralucitor, cu un ritm mai rapid si doi noi co-prezentatori care conduc ancheta, dar scopul este acelasi ca intotdeauna: sa va tinem la curent cu ceea ce se intampla acum in domeniul jocurilor si sa va facem sa radeti cat mai mult posibil.

The Destructoid Show este gazduit de Brett Medlock (care tocmai s-a alaturat site-ului ca sef al departamentului nostru video) si Mary Stowe (care s-a ocupat de social media Dtoid), cu editare neobosita si haos comic suplimentar din partea lui Dan Roemer (care, de asemenea, se ocupa de fortul YouTube). Vorbind pe bune: a fost multa munca pentru a pune pe picioare acest proiect. Sunt foarte mandru de ei!

Acestea fiind spuse, cand si unde puteti sa va conectati? The Destructoid Show va fi difuzat in fiecare luni, miercuri si vineri pe Snapchat. Deci… da, este o emisiune pentru telefonul tau!

Snapchat este o platforma cu totul noua pentru noi, cu propria sa dinamica, si speram ca veti verifica The Destructoid Show atunci cand sunteti in pauza de masa, cand asteptati la coada sau cand aveti cateva minute libere. Aceasta emisiune este ceva ce puteti porni si termina dintr-o singura lovitura.

Primul nostru episod se refera la interpretarea lui Tom Holland a lui Nathan Drake in noul Uncharted film, ce se intampla cu uriasul patch 1.5 pentru Cyberpunk 2077, precum si recentele remarci ale PlatinumGames despre cresterea NFT-urilor in jocuri, inclusiv o remarca grozava la adresa Konami.

Originalul Dtoid Show a aparut intr-o perioada nebuna si interesanta din istoria site-ului, iar Tara Long, Max Scoville si dragul nostru Jonathan Holmes au creat cu adevarat ceva special. A fost o emisiune de stiri despre jocuri video care nu a fost doar o emisiune de stiri despre jocuri video. A fost amuzant si informativ, desigur, dar a fost si sincer. si, Doamne, acele scenete!

Numele emisiunii va evoca o multime de sentimente diferite pentru o multime de oameni diferiti – dar mai mult de un deceniu mai tarziu, aceste amintiri sunt inca calde si pufoase. De la ultimul episod al lui Max si Tara, multe s-au schimbat pentru Destructoid, pentru acoperirea jocurilor in general si pentru peisajul video. Anul 2013 pare atat de inconceptibil de indepartat, nu-i asa?

Ne asteptam ca aceasta incarnare a The Destructoid Show sa evolueze destul de mult pe parcurs, la fel ca versiunea originala. Echipa are idei mari despre cum sa distileze vibratia clasica a lui Destructoid intr-o emisiune de stiri rapida si concentrata, exploatand in acelasi timp o audienta complet noua.

Cu alte cuvinte, va fi o alta calatorie salbatica. Sper ca ni te vei alatura!

Jordan Devore

Jordan este un membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *