Destiny 2: Trailerul de lansare al reginei vrajitoarelor arunca o privire asupra trecutului lui Savathun

Destiny 2: Trailerul de lansare al reginei vrajitoarelor arunca o privire asupra trecutului lui Savathun

Bungie a lansat trailerul de lansare pentru Destiny 2: The Witch Queen cu doar cateva ore inainte de ultima resetare saptamanala a Season of the Lost, in timp ce jucatorii se apropie de final impreuna cu anul 4 din Destiny 2.

Trailerul de lansare incepe cu Savathun care se refera la ceva sau cineva ca la un vechi prieten si ca l-a urmarit mult timp. Trailerul este plin de indicii si declaratii vagi care ofera o perspectiva asupra Reginei Vrajitoarelor, dar lasa unele lucruri pe care jucatorii trebuie sa le descopere atunci cand vor juca viitoarea expansiune.

Acest trailer reintroduce clipuri din ViDoc-ul Bungie impreuna cu o privire asupra intelegerii lui Ikora despre Savathun. O alta parte a trailerului a lasat sa se intrevada cum Savathun isi tine viermele pe insula inspirata de Isle of the Dead, privind in departare in timp ce Calatorul sta deasupra ei. Aceeasi insula stancoasa apare in trailerul Throne World al lui Savathun si in scurta scena scurta care ii arata pe zeii viermilor din ViDoc. in mod clar, aceasta insula are importanta pentru poveste.

Alte fragmente prezentate includ Zavala in biroul sau cu Vanguard, cu un vierme asezat pe birou in fata lor. Apoi, Vanguardul se afla pe Marte, inmarmurit de nava lui Savathun care se dezvaluie. Dupa cateva secvente de gameplay in interiorul Lumii Tronului ei, trailerul se incheie cu un bang – o prima privire la viitorul raid, in care o Fireteam de sase gardieni era pregatita sa intre in nava Piramida care va servi ca locatie a raidului care se lanseaza pe 5 martie.

De-a lungul sezonului Lost, Bungie a construit in secret un pod in activitatea Astral Alignment, care ar putea avea legatura cu finalul sezonului. Viitorul Season of the Risen se va lansa cu expansiunea The Witch Queen pe 22 februarie.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *