Destiny 2: The Witch Queen primeste un trailer interactiv care detaliaza ascensiunea lui Savathun

Destiny 2: The Witch Queen primeste un trailer interactiv care detaliaza ascensiunea lui Savathun

Una dintre cele mai mari intrebari la care jucatorii din Destiny 2 vor cauta sa raspunda in acest an se invarte in jurul celui mai recent antagonist al jocului, care cumva fura puterea Luminii si o inarmeaza impotriva Gardienilor. Cum a obtinut Savathun puterea de a crea Lucent Brood? Va trebui sa asteptati pana pe 22 februarie, dar un nou trailer interactiv pentru Destiny 2: Regina Vrajitoarelor le va oferi jucatorilor cateva informatii despre impresionantul jaf al lui Savathun.

Noul trailer Guardian Briefing de la Bungie ne reaminteste cine este Savathun, dar partea interesanta a acestui videoclip sunt „Hotspot-urile” care permit jucatorului sa obtina informatii suplimentare pe parcurs. De cand Destiny a fost lansat in 2014, universul sau a fost completat cu biblioteci intregi de lore, asa ca aceasta scufundare in lumea Stupilor face o expunere utila.

Sunt informatii relevante atunci cand doriti in acest videoclip, deoarece o mentiune rapida despre lumea natala a lui Savathun din Fundament poate fi dezvoltata astfel incat sa puteti obtine informatii despre Proto-Hive si despre Zeii Viermilor care au ajutat la transformarea Reginei Vrajitoare si a fratilor ei in agenti ai intunericului. Lucruri la indemana, mai ales daca vreti sa sariti in noua expansiune la sfarsitul acestei luni.

in alte stiri din Destiny 2, urmatoarele doua zile sunt un moment excelent pentru a incepe sa va pregatiti Gardianul pentru pericolele care ii asteapta. Avem o lista de verificare a continutului care trebuie facut acum inainte de a fi inchis in seiful Destiny, au fost impartasite mai multe detalii despre Void 3.0, iar oricine este suficient de curajos sa incerce sa joace campania The Witch Queen in dificultate Legendara va gasi niste recompense grozave care il asteapta.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *