Destiny 2 Regina Vrajitoare are un poligon de tragere pentru a testa armele pe care s-ar putea sa le fi ratat

Destiny 2 Regina Vrajitoare are un poligon de tragere pentru a testa armele pe care s-ar putea sa le fi ratat

Expansiunea The Witch Queen pentru Destiny 2 a sosit in sfarsit, iar Gardienii sunt acum adanc infipti in noul continut creat de dezvoltatorii de la Bungie.

De la noua campanie pana la tona de arme noi si obiecte artizanale, popularul titlu MMORPG a primit una dintre cele mai cuprinzatoare actualizari de pana acum, iar fanii nu se mai satura de ea.

Cu toate acestea, pe langa noile arme si abilitatile subclasei Void, jucatorii din Destiny 2 au gasit ceva ce isi doreau de mult timp.

Timp de luni de zile, jocul a functionat fara un poligon de tragere adecvat, unde Gardienii isi pot perfectiona abilitatile impotriva tintelor intr-un mediu lipsit de presiune.

Cu toate acestea, a fost nevoie de o intreaga expansiune pentru ca dezvoltatorii sa construiasca in sfarsit unul, iar un Gardian a vorbit recent despre acesta pe subredditul oficial al jocului in r/DestinyTheGame.

in postarea de pe Reddit, jucatorul a vorbit despre relicva de mestesugarit care poate fi gasita pe Marte. Sistemul de mestesugarit este una dintre cele mai importante caracteristici ale Destiny 2 din recenta actualizare. Cu toate acestea, alaturi de noul sistem, Relicva poseda si un Poligon de tragere, unde jucatorii pot testa arme cu munitie infinita.

Citeste si: „The Relicious”: PlayStation VR2: Arunca o prima privire la noua casca

Potrivit postarii de pe Reddit, pentru a ajunge la acest Firing Range, jucatorii vor trebui sa treaca pe langa Relicva intr-o cale de cealalta parte, care contine o zona cu tinte plutitoare.

in timp ce Gardienii vor avea munitie infinita, regenerarea abilitatilor nu este deloc afectata, iar acestia vor trebui sa astepte ceva timp pentru a testa noile abilitati.

in plus, nu este cea mai versatila raza de tragere din toate timpurile, deoarece tintele nu prezinta decat valori ale daunelor. Acest lucru le-a amintit multor jucatori din comunitate de Tribute Hall, care era o camera de trofee care functiona ca poligon de tragere si care a disparut din joc dupa ce a intrat in seif.

Chiar daca exista un nou Poligon de tragere in Destiny 2, jucatorii ar aprecia daca Bungie ar decide sa mearga mai departe si sa creeze un sistem complet nou in care Gardienii sa poata personaliza si alege ce sa foloseasca in el, deoarece isi pot ascuti abilitatile de tragere, si ramane de vazut daca acest lucru se va intampla in curand.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *