Destiny 2 increderea este reciproca cuferele factiunilor: Unde sa le gasesti

Destiny 2 increderea este reciproca cuferele factiunilor: Unde sa le gasesti

Cuferele sunt un lucru relativ inofensiv in Destiny 2 si, in afara celor care ofera recompense de top, probabil ca nu va ganditi prea mult la ele. Dar o anumita misiune Fynch din The Witch Queen, Trust Goes Both Ways, va cere sa jefuiti „cufere de factiuni”, ceea ce reprezinta o terminologie pe care s-ar putea sa nu fiti obisnuiti sa o vedeti. Iata ce sunt cuferele factiunii si unde le puteti gasi.

Ce este un cufar de factiune?

Cuferele factiunii, in ciuda numelui oarecum somptuos, sunt doar cufere standard din lumea deschisa pe care le puteti gasi in timp ce navigati prin Lumea Tronului. Acestea sunt aceleasi la care te poate indruma Fantoma ta daca ai echipat modul corespunzator; vor aparea peste tot, asa ca poti face ture pana cand le gasesti pe cele patru de care ai nevoie.

Un cufar de regiune in Miasma

Ceea ce este esential pentru a reduce posibila frustrare este sa stii ce nu este considerat un cufar de factiune – nu orice va conta. in primul rand, pentru pasul 3 din Trust Goes Both Ways, Fynch vrea in mod specific sa deschideti cufere de factiune si sa finalizati patrulari in timp ce va aflati in Miasma. Aceasta este zona aflata direct la nord de zona de aterizare din Lumea Tronului. in timp ce aveti misiunea, ar trebui sa vedeti un marcaj in Miasma; acesta nu va va duce intr-un anumit loc, dar puteti plasa un punct de reper pe el pentru a va putea orienta cu usurinta catre zona corecta. Este destul de mult o tragere directa pe o carare pe Vrabiuta ta de la locul in care faci primul spawn.

Odata ce te afli in locul potrivit pentru a progresa, va trebui sa te asiguri ca deschizi cuferele standard. Cuferele generate de finalizarea unui eveniment public sau de eliminarea unei tinte de mare valoare nu se vor inregistra ca si cufere de factiune in scopul acestei misiuni, si nici „cuferele de regiune” din aur pe care le-ati deschis pentru prima etapa a acestei misiuni – acestea sunt cele care sunt marcate pe harta si pot fi deschise doar o singura data pe personaj.

Cel mai simplu mod de a finaliza aceasta etapa a misiunii este sa va indreptati spre Miasma, sa echipati o fantoma cu modul Combo Detector si sa alergati pana cand gasiti cele patru cufere de care aveti nevoie. Luati niste patrule in timp ce va ocupati de asta si acest pas ar trebui sa treaca rapid. Dupa ce ai terminat toata misiunea, vei pune mana pe pusca de fuziune legendara Likely Suspect.

Daca sunteti inca la inceputul noului DLC, consultati cele cinci lucruri pe care ar trebui sa le faceti mai intai in The Witch Queen. Avem, de asemenea, un ghid pentru catalizatorul exotic Grand Overture. Pentru mai multe, consultati lista noastra de ghiduri pentru Season of the Risen.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *