Destiny 2 Ghidul Osteo Striga: Cum sa obtii SMG-ul Witch Queen Deluxe Edition

Destiny 2 Ghidul Osteo Striga: Cum sa obtii SMG-ul Witch Queen Deluxe Edition

Platind pentru abonamentele sezoniere si expansiunile din Destiny 2, in mod traditional, ai castigat o piesa frumoasa de echipament inca de la inceput: o arma exotica. Aceste arme unice au intotdeauna proprietati ciudate si, de obicei, toaca inamicii fara probleme. Printre bonusurile de precomanda pentru noua expansiune Witch Queen se numara Osteo Striga, un pistol mitraliera Exotic. Cu toate acestea, spre deosebire de Grand Overture, mitraliera Exotica pe care o primesti odata cu abonamentul sezonier pentru Season of the Risen si care se deblocheaza imediat ce incepi sa joci, s-ar putea sa te intrebi cum de fapt obtineti Osteo Striga. Se pare ca nu va este acordat imediat ce sariti in joc.

Osteo Striga te obliga sa faci niste pasi pentru a o castiga, iar jocul nu face prea multe pentru a-ti spune unde se afla SMG-ul sau cum sa il obtii. De fapt, vei juca intreaga campanie Witch Queen inainte de a obtine orice informatie despre Osteo Striga si va trebui sa intelegi ceva despre noul sistem de mestesugare a armelor pentru a o obtine. Cu toate acestea, veti dori aceasta arma – este excelenta. Iata tot ce trebuie sa stii despre cum sa obtii Osteo Striga.

Cum sa deblocati Osteo Striga

in primul rand, Osteo Striga este momentan disponibila doar pentru jucatorii care cumpara editia Deluxe a jocului The Witch Queen, asa ca, daca ati cumparat editia standard a jocului, nu o puteti accesa acum. Acest lucru s-ar putea schimba in viitor, dar nu este clar cum sau cand arma va deveni disponibila pentru toti jucatorii.

Pentru a intra in posesia lui Osteo Striga, va trebui mai intai sa finalizati campania de poveste din The Witch Queen. Aceasta poate fi o investitie in sine, deoarece campania este destul de lunga, mai ales daca o joci in dificultate Legendara. Asteapta-te sa investesti ceva timp in descoperirea secretelor lumii tronului lui Savathun.

Finalizarea campaniei de poveste nu va face insa sa castigati arma – ea deblocheaza doar Osteo Striga model pe care il puteti mestesugi la Relicva, in noul spatiu social numit Enclave. Dupa ce ati terminat misiunea finala, numita „The Ritual”, va veti intoarce in Enclave pentru un scurt deznodamant. in acel moment, verificati ecranul Triumphs, in fila Patterns and Catalysts (Modele si catalizatori), pentru a gasi si debloca modelul lui Osteo Striga.

Mergeti la Relicva si apasati butonul Shape, apoi coborati la SMG-uri in fila Primary gun pentru a-l gasi pe Osteo Striga. Optiunile tale vor fi initial destul de limitate in ceea ce priveste ce avantaje poti adauga la arma. Veti observa, de asemenea, ca nu veti putea sa ii mesteresti catalizatorul exotic inca. Dupa ce ati fixat arma, apasati Finalize Shape pentru a o crea. S-ar putea sa aveti nevoie de materiale de mestesugarit pentru a face acest lucru, dar le puteti obtine destul de usor completand cele cateva misiuni scurte care va introduc in mestesugarit ca parte a campaniei. Tot ceea ce va lipseste poate fi cumparat de la Rahool sau Banshee-44 din Turn.

Utilizarea sistemului de crafting inseamna ca puteti personaliza si imbunatati Osteo Striga in timp, dar pentru a face acest lucru va trebui sa ridicati nivelul armei prin utilizarea ei.

Ce face Osteo Striga

Daca esti familiarizat cu Thorn, tunul de mana mortal al Stupilor, ai o idee despre cum este Osteo Striga. SMG-ul trage cu obiecte care arata ca niste spini in loc de gloante, iar acei spini isi urmaresc tintele. Ucideti un inamic cu Osteo Striga sau loviti-l cu mai multe focuri de precizie si veti declansa o rafala de otrava care infecteaza atat inamicul pe care l-ati impuscat, cat si orice adversar din imediata apropiere, provocandu-i daune in timp. Arma poate fi devastatoare impotriva multimilor, aruncand mai multi inamici cu otrava odata, chiar daca nu reusesti sa omori niciunul dintre ei.

Cum se deblocheaza catalizatorul exotic al lui Osteo Striga

Cel mai bun upgrade pe care il poti obtine pentru Osteo Striga este catalizatorul sau Exotic, care ii mareste semnificativ viteza de reincarcare si umple automat incarcatorul pe masura ce obtii omoruri cu efectul de otrava al armei. Pentru a-l debloca, insa, va trebui sa muncesti cu Osteo Striga, impingand arma pana la nivelul 10. Pentru a face asta, trebuie doar sa te joci cu ea; vei creste nivelul tuturor armelor mestesugite folosindu-le in activitati, iar cu cat ucizi mai multi inamici, cu atat mai repede vor avansa. Ridicand nivelul armelor este modul in care deblochezi abilitatea de a le „remodela” cu avantaje mai bune, asa ca pastreaza-ti favoritele in rotatie pentru a le face mai bune mai repede.

Odata ce Osteo Striga a ajuns la nivelul 10, va puteti intoarce la Relicva si o puteti remodela pentru a adauga catalizatorul. Pentru a o confectiona, este nevoie de 140 de elemente ruinatoare, 2.000 de elemente neutre si 3 aliaje ascendente. Primele doua monede ar trebui sa le obtineti destul de usor folosind arme cu Deepsight Resonance si dezmembrand arme Deepsight pe care nu le doriti. Ascendant Alloy este mai greu de castigat, dar daca aveti nevoie, il puteti cumpara de la Rahool sau Banshee.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *