Destiny 2 Ghidul catalizator Grand Overture: Cum sa obtii Power-Up-ul exotic

Destiny 2 Ghidul catalizator Grand Overture: Cum sa obtii Power-Up-ul exotic

Una dintre cele mai recente arme exotice din noua expansiune Witch Queen din Destiny 2 este Grand Overture. O mitraliera grea care lanseaza proiectile devastatoare asupra inamicilor, perk-ul distinctiv al Grand Overture, Omega Strike, ofera o lovitura exploziva ca atac alternativ. Pentru fiecare glont care isi gaseste tinta, arma va incarca o racheta si, odata ce s-au acumulat mai multe, le poti dezlantui pe toate intr-o singura salva indreptata spre un suflet nefericit.

Aceasta reprezinta o arma exotica fantastica pe care sa o ai echipata in slotul Heavy, una care poate elibera cu usurinta incaperi atunci cand o folosesti strategic impotriva multimilor de inamici si a inamicilor de rang inalt. Grand Overture este bun… dar poate fi mai bun.

Marea uvertura

Odata ce ai instalat catalizatorul, statisticile de stabilitate si manevrabilitate ale lui Grand Overture cresc cu 20 de puncte, in timp ce exploziile rachetelor orbesc orice inamic prins in raza lor de distrugere. Ca un bonus suplimentar, orice inamic invins de o racheta va exploda si el, pentru ca nu poti avea niciodata prea multe explozii.

Cum sa obtineti Grand Overture

Banshee-44 are ceva special pentru tine.

Va trebui sa detineti Season pass, Season of the Risen, pentru a pune mana pe aceasta arma exotica. Spre deosebire de anii precedenti, Bungie nu ofera aceasta Exotica in nivelul gratuit al season pass-ului, dar pentru cei care au cumparat versiunea premium, va putea fi deblocata de la nivelul 1 in acel lant de recompense.

Heavy Does It: Partea 1

Prima parte este o plimbare in parcul Cabal.

Nimic prea complicat aici, pentru ca va trebui sa indeplinesti urmatoarele obiective dupa ce ai luat misiunea de la Banshee-44 din Turn:

  • infrange 50 de Cabal
  • invinge 50 de tinte cu arme de putere
  • invinge rapid 15 tinte

Nu ducem lipsa de Cabal in Destiny 2, deoarece poti gasi mai mult de 50 de Cabal numai in misiunea de deschidere pentru Regina Vrajitoare, in timp ce hartile EDZ si Nessus sunt, de asemenea, pline de ei. Este suficient sa lovesti un Lost Sector de cateva ori si vei reusi cu usurinta sa termini aceste cerinte. Pentru parametrii de finalizare a armelor de putere si a infrangerii rapide, puteti elimina cu usurinta inamicii cu o mitraliera grea sau un lansator de rachete, dar alegerea va apartine.

Heavy Does It: Partea 2

Pregateste-te sa te macini.

si iata ca vine macinarea! Va trebui sa iei parte la cateva activitati, deoarece Grand Overture necesita „calibrare” prin implicarea in meciuri Nightfall, Crucible sau Gambit.

  • Calibreaza catalizatorul
  • invingeti tintele cu Grand Overture

Acest lucru va fi chinuitor de lent, in functie de nivelul tau de indemanare si de putere. De exemplu, cel mai mic nivel de dificultate din Nightfall este mult peste pragul de pornire al jucatorilor, iar o singura runda de PvP in Crucible te recompenseaza cu un singur punct. Daca castigi, asta inseamna doua puncte adaugate pe tabloul tau de scor Grand Overture, asa ca pregateste-te sa joci intre 100-200 de meciuri daca te concentrezi doar pe aceasta activitate. Gambit si Nightfall ofera propriul set unic de puncte, iar pentru a doua parte a misiunii va trebui sa eliminati aproximativ 100 de inamici obisnuiti, daca nu aveti chef sa va testati tinta Grand Overture impotriva colegilor Gardieni.

Cel mai rapid mod de a trece prin aceasta misiune este sa va ridicati nivelul de trecere a sezonului, deoarece nivelurile 11 si 22 deblocheaza un rapel al misiunii Catalyst pentru a accelera procesul. Loviti acele recompense, misiuni si alte activitati pentru a accelera deblocarea abonamentului sezonier pentru aceasta parte a misiunii.

Heavy Does It: Partea 3

Grand Overture Red Allegiant ornament de arma rosu

Odata ce ai terminat de macinat, esti aproape gata! intoarce-te la Banshee-44 in Turn, iar el iti va inmana Catalizatorul. Din acest moment, tot ce trebuie sa faci pentru a debloca arma este sa iti croiesti drum printre cei aproximativ 400 de inamici, iar Grand Overture-ul tau imbunatatit va fi un arsenal mortal pe care il vei putea manui in lupta.

Nu uitati sa ajungeti si la nivelul 100 din season pass, pentru a putea schimba aspectul lui Grand Overture cu ornamentul de arma Red Allegiant.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *