Destiny 2: Cum sa ajungi rapid la nivelul de putere 1560 in Witch Queen

Destiny 2: Cum sa ajungi rapid la nivelul de putere 1560 in Witch Queen

O noua expansiune Destiny 2 inseamna un teren de joc egal pentru toti Gardienii, deoarece campania The Witch Queen face ca fiecare strat sa inceapa jocul cu un nivel maxim de 1350. Totusi, nu trece mult timp pana cand veti incepe sa cresteti aceste cifre, iar pentru acei Gardieni care doresc sa atinga plafonul magic de Putere de 1560, va fi mult de lucru.

Deci, cum treci de la Kinderguardian la legendarul ucigas al Stupilor? Pentru asta este nevoie sa intelegi sistemul de niveluri de putere din Destiny 2, pe care l-am deslusit mai jos. Odata ce cunosti elementele de baza, castigarea rapida a unui flux constant de echipamente mai puternice devine o parte organica a farmecului lui Destiny 2.

Cum sa va cresteti nivelul de putere

Deci, ai inceput un Nightfall la nivelul de putere 1350?

Sistemul din Destiny 2 pentru masurarea puterii generale a Gardianului tau se concentreaza pe suma totala a armelor si echipamentului tau, fiecare piesa avand o valoare numerica si diverse statistici care ajuta la definirea personajului tau. Desi totalul echipamentului nu este singurul factor care te va ajuta sa supravietuiesti impotriva lui Savathun’s Lucent Brood – nu pune la socoteala indemanarea si norocul – este un indicator solid al activitatilor pentru care esti pregatit corespunzator. Credeti-ne, nu vreti sa intrati intr-un Raid atunci cand aveti doar o armura de nivel albastru care abia poate absorbi un singur bolt de magie Hive Wizard.

Cresterea puterii Gardianului tau se reduce la echiparea constanta de echipamente si arme noi, dar daca te-ai indragostit de unele dintre obiectele tale, le poti aduce la zi prin infuzarea lor cu un obiect mai puternic care exista in aceeasi categorie. Vei avea nevoie de un modul de imbunatatire pentru a face acest lucru, iar acest echipament util poate fi gasit pe teren atunci cand folosesti un anumit consumabil, din cuferele de comori ocazional si cumparandu-le la un pret mare de la Banshee-44 din Turn.

Care este plafonul moale al nivelului de putere?

Pentru aceasta expansiune, primul zid de care te vei lovi este atunci cand nivelul de putere ajunge la 1500. Acesta este cunoscut sub numele de soft cap si il vei atinge pe masura ce joci campania si activitatile din Destiny 2.

Care este plafonul dur al nivelului de putere?

La acest nivel, singura modalitate de a ajunge la plafonul dur de 1550 este sa va cresteti nivelul de putere cu Engrame puternice. Aceste recompense sunt distribuite pentru finalizarea activitatilor – Strikes, Crucible si Gambit sunt cateva exemple – si pot fi decriptate de Maestrul Rahool in Turn. Alte surse de echipament Puternic includ abordarea campaniei in modul de dificultate Legendara, predarea de recompense si activitatile sezoniere.

Ceea ce face ca acest proces sa fie si mai provocator este faptul ca fiecare Engrama puternica contine fie o arma, fie o armura aleatorie, procesul general fiind o urcare indelungata spre varful lantului trofic al Gardienilor.

Cata putere ofera Engramele Pinnacle?

Echipamentul sezonier de nivel superior arata grozav.

Daca sunteti dornici sa luati parte la cel mai provocator continut din Destiny 2, cum ar fi Raidurile, Temnitele sau sa finalizati un Nightfall Strike cu un scor impresionant, atunci puteti castiga Pinnacle Engrams. Acestea iti vor creste nivelul de putere pana la 1560, dar, la fel ca in cazul Engramelor Puternice, nu stii niciodata ce vei primi in fiecare drop Pinnacle.

Poate Artefactul sezonier sa ma faca mai puternic?

Absolut! La fel ca in sezoanele anterioare, vei debloca un Artefact sezonier care iti va oferi un spor de putere. Capcana aici este ca, pana la sfarsitul Season of the Risen, artefactul va fi eliminat din inventarul tau, alaturi de orice castiguri de putere. Dincolo de faptul ca te ajuta sa iti maresti nivelul de putere, artefactul sezonier ofera, de asemenea, o experienta personalizata in departamentul de avantaje. Vei putea alege dintr-o gama de imbunatatiri benefice pentru armele si modurile de armura preferate, ajustandu-ti si mai bine Gardianul pentru a se potrivi stilului tau de joc pentru sezonul respectiv.

Vei avea nevoie de o cantitate substantiala de puncte de experienta pentru a maximiza artefactul sezonier, dar acest lucru nu va fi o problema pe masura ce joci Destiny 2 si il alimentezi constant prin finalizarea diferitelor activitati.

Cum pot creste rapid in nivel?

Pregateste-te sa te macini pentru aceasta putere.

Pur si simplu, vei avea nevoie de o combinatie de joc activ si de modurile potrivite pentru a atinge plafoanele actuale de nivel in Destiny 2. Atingerea nivelului de putere de 1500 poate fi usor de realizat doar prin campania The Witch Queen. Daca esti capabil sa abordezi campania in dificultate Legendara, acest lucru te va recompensa cu un set complet de echipament care are un nivel de putere de 1520.

Din acest punct, totul se rezuma la a finaliza fiecare activitate care ofera Engrame puternice si Pinnacle, pe masura ce iti cresti incet, dar sigur, statisticile Gardianului tau. De asemenea, abonamentul premium al sezonului ofera mai multe puncte de experienta, care, la randul lor, pot fi folosite pentru a alimenta Artefactul sezonier si pentru a-ti creste si mai mult cifrele. Daca puteti, rezistati sa luati armura sezoniera din season pass, deoarece aceasta se mareste odata cu cresterea dvs. Cand stii ca ai atins plafonul greu, este un moment excelent pentru a debloca aceste recompense.

Partea pozitiva este ca, luand calea constanta cu un singur Guardian, procesul este mai usor pentru dvs. celalalt Gardieni. Acestia pot profita de armele de nivel inalt pe care le-ati colectat si de sporurile din pasele de sezon pe care le-ati deblocat, ajutandu-i sa se intareasca mai repede. Pagina Bungie Rewards are, de asemenea, mai multe elemente utile, asa ca nu uitati sa va conectati si sa aruncati o privire.

Pentru mai multe ghiduri, consultati cinci lucruri pe care ar trebui sa le faci mai intai in Destiny 2: Regina vrajitoare, cum sa obtii catalizatorul exotic pentru Grand Overture si unde gasesti cuferele factiunilor.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *