Despre noi

Istoric

CASA TOMUȘOR este o companie de prestare a serviciilor juridice și contabile care serveste comunitatea de antreprenori de succes atat din țară cat și de peste hotare. Urmarim de a conlucra cu antreprenori care iși doresc să desfășoare în siguranță afacerile și să le dezvolte incontinuu, obtinand performante remarcabile. Nu suntem disponibili si nici interesati de a conlucra cu cei care opteaza pentru „merge si asa’’ sau „in Moldova doar cu bani se poate’’.

 

Denumirea companiei reflectă importanța valorilor care ghidează activitatea acesteia, pornind de la termenii utilizați – „CASA” – locul în care ne simțim în siguranță și „TOMUȘOR” – de la numele regretatului Toma Țepordei(din localitatea Țepordei), bunelul fondatorilor și cel care a fost dezmierdat de către semenii săi ca „Tomușor” pentru dedicarea către ceea ce făcea și bunătatea sa, valori promovate activ de companie prin activitatea desfășurată, precum și prin sprijinirea activităților cu menire socială ale Asociației Obștești Academia „VIITORUL”.

 

Avem o echipa de performeri energica si ambitioasa, care investeste consecvent in dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor profesionale, ceea ce ne-a asigurat rezultate excelente si parteneriate solide cu companii cu renume national si international din diverse sectoare ale economiei, de la proiectari, constructii, comert, prestari servicii, antrepriza, transport, agricultura, zootehnie si pana la asigurari, organizatii financiar nebancare, operarea cu hartii de valoare, IT, energie alternativa, investitii si fonduri financiare internationale. Compexitatea si gradul ridicat de dificultate al problemelor incredintate reprezinta ‘’specialitatea casei’’ (ne plac misiunile ‘’imposibile’’).

 

Sloganul companiei este Siguranta in afaceri si reprezinta ceea ce urmarim sa conferim clientilor prin activitatile desfasurate. Suntem dedicati la ceea ce facem si punem accentul pe parteneriate de durata si cu impact proeminent in activitatea clientilor nostri.

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni un promotor fidel al valorilor autentice și al dezvoltării tuturor beneficiarilor noştri: clienţi, parteneri, autorități publice, comunitate şi nu în ultimul rând propria echipă, precum și a proteja eficient drepturile și interesele legitime ale acestora, garantandu-le siguranța.

Valori

Împărtășim ca valori:

 

Integritate și Fidelitate

Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune. Ne tinem de cuvant si reactionam fata de comportamente lipsite de etica si profesionalism. Nu lucrăm pentru clienți ci cu clienții pentru protejarea eficientă a drepturilor și intereselor legitime ale acestora. Nu spunem despre colegii, partenerii sau clientii nostri lucruri pe care nu le-am spune si de fata cu ei. Suntem fideli valorilor noastre și clienților noștri.

 

Invațare și Perfecționare

Suntem dornici să aflam lucruri noi și învațăm repede și continuu. Ne recunoaștem greselile si invatam din experientele noastre. Facem schimb de cunostinte, bune practici si inovam. Ramanem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare. Instruirea profesionala și personala este o prioritate si un angajament.

 

Respect și Calitate

Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi. Ii acceptam pe cei care sunt diferiti de noi, dar au un caracter bun (simt inalt al moralitatii). Apreciem diversitatea de idei, opinii și experiențe. Respectăm intimitatea colegilor de echipă și opinia colegilor oponenți. Manifestăm Fair-play, toleranță și sprijin în relațiile de lucru. Oferim servicii care corespund nevoilor și dorințelor clienților noștri, depășindu-le așteptările.

 

Pasiune, performanță și concentrare către rezultat

Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne plac provocările și să ne depășim limitele. Suntem mandri să lucram la CASA TOMUȘOR, inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi, iubesc ceea ce fac si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune, implicare și siguranță. Credem în puterea de a face lucrurile împreună și țintim către excelență și performanță. Facem doar ceea ce aduce rezultate.

 

Colaborare și Implicare

Apreciem diversitatea de opinii, indiferent de ierarhii. Stim sa ascultam, suntem clari și preciși atunci cand comunicăm. Atunci cand avem pareri contradictorii cu cineva, aducem argumente solide si avem în vedere esența problemei. Nu condamnam greseala, dar consideram o greseala a nu oferi sau a nu cere ajutor atunci cand este necesar. Oferim celorlalti sprijin din proprie initiativă și ne implicăm activ. Implicarea în activități de protejare a intereselor obștești, grupurilor social-vulnerabile și tinerilor, precum și promovarea valorilor autentice și „Supremației Legii” reprezintă un deziderat al echipei.

 

Discernamant și Responsabilitate

Ne straduim sa avem mai putine reguli restrictive, mai multe principii si sa fim rezonabili. Evaluam situatiile in mod obiectiv si mergem la sursa problemei. Suntem capabili sa luam decizii chiar si cand situatia pare neclară. Aplicam regula bunului simt mai presus de orice. Avem curajul sa schimbam directia atunci cand situatia o cere si mergem la sursa problemei. Problemele clienților noștri devin problemele nostre, și depunem toată munca necesară și deligența de a identifica și aplica soluții optime.

 

Simplitate și Echitate

In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse. Nu recunoaștem diferențierea pe baza statutului social, averii, valorii sau complexității problemei și tratăm clienții în mod echitabil.

Misiune

Compania are misiunea de a presta servicii juridice la un nivel de calitate ridicat, prin utilizarea celor mai eficiente și inovative instrumente juridice, astfel încât beneficiarii să vadă în noi un partener de încredere pe termen lung care le susţine creşterea și le protejează investițiile.