Demo-ul Next-Gen Cyberpunk 2077 pentru PS5 si Xbox Series X este mentionat intr-o reclama spaniola; jocul este prezentat ca fiind optimizat pentru Xbox Series X|S
|

Demo-ul Next-Gen Cyberpunk 2077 pentru PS5 si Xbox Series X este mentionat intr-o reclama spaniola; jocul este prezentat ca fiind optimizat pentru Xbox Series X|S

Cyberpunk 2077 apare deja ca fiind optimizat pentru Xbox Series X|S si, dupa cum se pare, CDPR doreste sa lanseze o versiune demo gratuita pentru PS5 si Xbox Series X|S.

Dupa cum a fost acoperit ieri, dezvoltatorul CD Projekt Red difuzeaza astazi un nou livesteam pentru titlu, iar datorita momentului in care a fost difuzat acest abur, acest lucru ii face pe fani sa creada ca dezvoltatorul va dezvalui in sfarsit mai multe despre versiunea next-gen a Cyberpunk 2077. Interesant este faptul ca, in urma anuntului acestui livestream, diversi jucatori au descoperit, de asemenea, ca Cyberpunk 2077 apare deja ca fiind Xbox Series X|S Optimized, ceea ce indica, de asemenea, ca CDPR are ceva in maneca mai tarziu in aceasta zi in ceea ce priveste versiunile PS5 si Xbox Series ale jocului.

Listarea versiunii PS5 a jocului Next-Gen Cyberpunk 2077 cu o coperta alternativa apare pe PlayStation Database

Cyberpunk 2077 este afisat acum ca fiind Optimizat pentru Xbox Series X / S, chiar inainte de stream-ul CD Projekt RED Cyberpunk 2077 de maine рџ‘Ђ https://t.co/vJAOCfVdhe pic.twitter.com/768VMr8BYB

Pentru cei care inca se indoiesc daca versiunea next-gen a Cyberpunk 2077 merita – se pare ca CD Projekt Red lanseaza o versiune demo gratuita next-gen a titlului. Cel putin, asta sugereaza o noua reclama spaniola. in traducere aproximativa, anuntul se citeste „Free Trial Version” urmat de un buton „Now Available”. Acest buton aparent redirectioneaza catre pagina oficiala a Cyberpunk 2077.

O versiune next-gen propriu-zisa a jocului Cyberpunk 2077 a fost confirmata pentru a fi lansata in primul trimestru al anului 2022. Asa cum am acoperit anterior, coperta actualizata pentru versiunea PS5 a sugerat deja ca versiunea next-gen este intr-adevar in curs de aparitie. Ca intotdeauna, va vom tine la curent. Deocamdata, ramaneti conectati.

Cyberpunk 2077 este acum disponibil la nivel global pentru PC, PlayStation 4, Xbox One si Google Stadia. Bineinteles, titlul functioneaza si pe consolele next-gen, desi fara actualizari specifice next-gen.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *