Deckbuilding luptator EndCycle VS primeste data de lansare din aprilie

Deckbuilding luptator EndCycle VS primeste data de lansare din aprilie

EndCycle VS, un joc de lupte in care jucatorii trebuie sa foloseasca un pachet de carti pentru a se lupta cu adversarii, a fost anuntat impreuna cu o data de lansare in luna aprilie.

Dupa noua ani de dezvoltare, EndCycle VS va fi lansat pe 20 aprilie pentru PC si platformele mobile.

Potrivit unui comunicat de presa al dezvoltatorului 12B3, EndCycle VS va fi un „joc de lupte unic de construire de punti 2D, in care jucatorii se vor confrunta cu inamici din ce in ce mai dificili intr-o lupta pana la moarte cu miza mare, bazata pe grila”.

“EndCycle VS are ceva atat pentru fanii single cat si pentru cei care joaca in multiplayer, cu o poveste de aventura profunda si captivanta, un mod roguelike provocator care nu se joaca niciodata in acelasi mod de doua ori si o experienta multiplayer online perfect adaptata”, se adauga in comunicatul de presa.

Puteti viziona trailerul de anunt pentru EndCycle VS mai jos.

EndCycle VS se afla in Steam Early Access din ianuarie 2019 si are un indice de evaluare „Pozitiv” pe Steam.

Pentru a marca lansarea EndCycle VS, acesta va fi actualizat cu un nou personaj, localizare pentru versiunile japoneza si coreeana si un „rebranding proaspat”.

in general, deckbuilder-ul va include 20 de luptatori si o functie Creative Centre, care permite jucatorilor sa isi creeze propriile personaje, harti si diverse moduri din joc. Aceste moduri vor fi disponibile atat pe Steam, cat si pe platformele mobile, si vor fi functionale cu partea multiplayer a jocului.

„Suntem mandri sa spunem ca, dupa noua ani de dezvoltare EndCycle VS ne distram in continuare descoperind noi modalitati interesante de a juca acest amestec minunat de constructie de pachete, lupte si actiune multiplayer intensa care face jocul unic”, a declarat duo-ul din spatele 12B3.

in alte stiri despre jocuri, al doilea cel mai lung razboi din Foxhole s-a incheiat dupa aproape 36 de zile de lupta. O parte din motivul pentru care acest razboi a durat atat de mult se datoreaza grevelor logistice din cadrul jocului, care se pare ca vor continua pana la urmatorul razboi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *