'Dear Esther' este in prezent gratuit pe Steam

‘Dear Esther’ este in prezent gratuit pe Steam

Dear Esther poate fi descarcat si pastrat gratuit in prezent pe Steam, deoarece jocul isi sarbatoreste cea de-a zecea aniversare.

in acest joc, jucatorii exploreaza o insula Hebridean in timp ce un narator fara nume citeste fragmente de scrisori adresate sotiei sale decedate.

„Abandonand gameplay-ul traditional pentru o experienta bazata pur si simplu pe poveste, Dear Esther fuzioneaza mediile sale frumoase cu o coloana sonora care iti taie respiratia pentru a spune o poveste puternica despre dragoste, pierdere, vinovatie si rascumparare”, se arata pe pagina Steam a jocului. De asemenea, aceasta noteaza ca „fiecare play-through (va fi) o experienta unica, cu sunet, elemente vizuale si evenimente generate aleatoriu”.

inainte de lansarea sa comerciala in 2012, Dear Esther a inceput sa fie cunoscut ca un mod pentru Half-Life 2.

„Acum 10 ani, in aceasta saptamana Draga Esther a fost lansat. Pentru a sarbatori, versiunea pentru PC este acum GRATUITa timp de 48 de ore! Poate ca o puteti oferi cuiva special”, au scris dezvoltatorii The Chinese Room pe Twitter ieri (14 februarie), ceea ce inseamna ca aveti timp pana maine (16 februarie) sa profitati de oferta.

in urma cu 10 ani, saptamana aceasta, Dear Esther a fost lansat.
Pentru a sarbatori, versiunea pentru PC este acum GRATUITa timp de 48 de ore!https://t.co/GwnMl0r1Bi

Poate il poti oferi cuiva special. рџ–¤

„Prima si covarsitoarea mea pasiune in materie de jocuri este jocul la persoana intai”, a declarat Dan Pinchbeck, fondatorul The Chinese Room, si producator al Dear Esther, a declarat pentru NME recent. „Dear Esther a fost un mod de a face un joc la prima persoana pe care nu cred ca l-as fi putut face altfel in acel moment”.

„Punctul de plecare initial pentru el a fost aceasta idee: „Poti sa iei acele parti in care tipul de apel la actiune dispare, astfel incat sa ramai doar cu gandurile si sentimentele tale?”. spune Pinchbeck. „Acestea sunt momente cu adevarat uimitoare si puternice in jocuri, cand totul dispare si spui: „Bine, sunt aici”.”

„Nu petrec prea mult timp uitandu-ma in urma”, a continuat Pinchbeck. „A fost destul de amuzant sa ma intorc la zece ani, a fost una dintre singurele momente in care m-am uitat cu adevarat in urma si am zis „Oh, da”. Aproape ca uiti ca ai reusit”.

in alta ordine de idei, se presupune ca lista verificata de Steam Deck a fost extinsa din nou si include acum peste o suta de jocuri.

Lista include titluri populare precum Nier Replicant,В Life is Strange 2, si Star Wars Jedi: Fallen Order.

La inceputul acestui an, a fost confirmat faptul ca Steam Deck va fi lansat pe 25 februarie. Asta in urma unei intarzieri de doua luni din cauza penuriei globale de cipuri de calculator.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *