Dead Island 2 ar putea fi lansat in martie 2023

Dead Island 2 ar putea fi lansat in martie 2023

Potrivit companiei-mama a Deep Silver, Embracer Group, Dead Island 2 ar putea fi lansat in martie 2023.

Dupa cum a raportat VGC, in timpul unei prezentari recente a castigurilor Embracer Group de joi (10 februarie), gazda de la Q&A a vorbit despre speculatiile cu privire la faptul ca jocul este inca in dezvoltare, spunand ca ei cred ca va fi lansat in timpul urmatorului an fiscal al companiei, care se va incheia la 31 martie 2023.

„Este […Dead Island 2] foarte clar este [inca in viata], si ma astept cel putin la lansarea in acest an financiar, sau, scuze, in urmatorul an financiar, ar trebui sa spun”, a declarat gazda. „Deci, este rezonabil si la ce ne putem astepta de la un titlu care a fost in dezvoltare timp de probabil 10 ani sau cam asa ceva?”.

„Nu pot vorbi despre Dead Island 2 pentru ca nu este anuntat ca atare de catre editor”, a raspuns Lars Wingefors, directorul executiv al Embracer. „Dar tocmai am vorbit despre [faptul ca] avem un titlu AAA neanuntat… pe care credeti ca este Dead Island 2, asa ca imi este greu sa comentez mai mult pe aceasta tema.”

Acest lucru nu ofera nicio confirmare ca jocul va fi lansat cu siguranta la inceputul anului viitor, dar ofera fanilor o idee despre locul in care se afla shooter-ul cu zombi in ceea ce priveste dezvoltarea.

Dead Island 2 a fost anuntat cu mult timp in urma, in 2014, dar a suferit mai multe intarzieri si schimbari de dezvoltator. Initial, Yager (cunoscut mai ales pentru Spec Ops: The Line) urma sa creeze jocul, inainte ca acesta sa fie preluat de Sumo Digital. Cu toate acestea, fraiele au fost predate lui Dambuster, un studio Deep Silver, in 2019.

in alte stiri, Smilegate a lansat un nou Lost Ark patch care rezolva problema obisnuita de bootare pentru regiunile UE, adaugand in acelasi timp un nou server. Conform notelor de patch-uri, dezvoltatorul a „implementat bazele unei noi regiuni pentru gazduirea serverelor in Europa, numita „Europa de Vest””.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *