Dead Island 2 ar putea fi lansat anul viitor - Destructoid

Dead Island 2 ar putea fi lansat anul viitor – Destructoid

Este inca in viata!

Dupa succesul inregistrat de primul Dead Island joc, jucatorii se asteptau si asteptau cu nerabdare o continuare relativ curand. in schimb, am avut parte de tacere radio pentru o buna parte din cei zece ani. Dead Island 2 a fost anuntat pentru prima data la E3 in 2014 si a fost in iadul dezvoltarii timp de aproximativ un deceniu. Totusi, saptamana trecuta am primit in sfarsit o actualizare, punand capat tacerii de ani de zile pe care am indurat-o din partea Deep Silver, dezvoltatorul jocului. in cadrul unei prezentari a castigurilor de saptamana trecuta de la compania-mama a Deep Silver, Embracer Group, am obtinut in sfarsit cateva informatii care ar putea indica o lansare pentru Dead Island 2 inca din 2023, dupa cum a raportat VGC.

Comentariul in cauza a venit din partea gazdei evenimentului: „Este [ [Dead Island 2] este foarte clar [inca in viata] si ma astept cel putin la lansarea in acest an financiar, sau, scuze, in urmatorul an financiar, ar trebui sa spun. Deci, este rezonabil si la ce ne putem astepta de la un titlu care a fost in dezvoltare timp de probabil 10 ani sau cam asa ceva?”.

Directorul executiv al Embracer, Lars Wingefors, a raspuns ca firma are un „proiect AAA neanuntat” pe care gazda a crezut ca ar putea fi Dead Island 2, dar ca nu a putut face alte comentarii. Pentru context, anul financiar al companiei se incheie la 31 martie 2023. Este un comentariu cel putin criptic, dar este, de asemenea, primul pe care il auzim de ceva despre joc de ani de zile. inteleg de ce Wingefors a fost nevoit sa devieze, dar nici nu ne poate invinui ca ne dorim orice informatie pe care o putem obtine despre un joc pe care il asteptam cu nerabdare de atata timp.

Pentru o lunga perioada de timp, fanii au renuntat la orice speranta pentru acest joc si au crezut ca planurile pentru lansarea sa se vor stinge incet-incet. Techland a dezvoltat primul Insula Moarta asa ca, in mod firesc, au planuit sa faca o continuare. Dupa ce au decis sa isi concentreze atentia asupra Dying Light, totusi, Dead Island 2 urma sa fie condus de Yager Development, care sunt cel mai bine cunoscuti pentru ca au creat Spec Ops: The Line. Sumo Digital a preluat dupa un timp, dar Dead Island 2 a aterizat in cele din urma cu Dambuster in 2019, un studio detinut de Deep Silver.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *