Dead Island 2 ar fi intr-o "stare decenta" si ar putea fi lansat anul acesta

Dead Island 2 ar fi intr-o „stare decenta” si ar putea fi lansat anul acesta

A trecut ceva timp de cand nu am mai auzit nimic despre Dead Island 2, dar un nou set de zvonuri circula si, surpriza, se pare ca jocul… chiar se construieste bine? Pentru cei care nu l-au urmarit, Dead Island 2 a fost anuntat in urma cu peste sapte ani si a trecut prin mai multi dezvoltatori, sarind de la Techland, la Yager Development, la Sumo Digital si, in cele din urma, la Dambuster Studios. Asa ca da, este de inteles ca exista mult scepticism in jurul acestui proiect.

Ei bine, potrivit lui Tom Henderson, de obicei de incredere, cea mai recenta versiune a lui Dead Island 2 dezvoltata de Dambuster este de fapt intr-o „stare decenta” si ar putea chiar sa fie prezentata din nou in viitorul apropiat. Aparent, unele dintre sursele lui Henderson au jucat jocul si au oferit urmatoarea descriere a orelor de deschidere a acestuia (usor spoiler, cu conditia ca aceasta sa fie o afacere reala)…

Revizuirea corului – Silent Cry

Ceea ce pare sa se intample la inceputul lui Dead Island 2 este ca te afli intr-un avion si ca exista o epidemie de zombi. […] in cele din urma, ceea ce se intampla este ca avionul se prabuseste, si se prabuseste in Hollywood. Dintr-un motiv oarecare, reusesti sa supravietuiesti, iar apoi e treaba ta sa supravietuiesti la sol. Asadar, ceea ce trebuie sa faci este sa jefuiesti pentru a-i speria pe mortii vii si [faci asta] jefuind toate conacele care se gasesc in imprejurimi. Acum, nu este in intregime clar daca este vorba de Beverly Hills. Persoana care mi-a spus aceasta informatie a spus ca este, dar, pentru a fi putin precaut, nu voi spune cu siguranta ca este Beverly Hills.

Dupa ce ai gasit o arma si ai jefuit tot, se intampla ca o hoarda masiva de zombi sa inceapa sa se indrepte spre tine si, pentru ca ai arme si resurse limitate, te indrepti spre canalizare pentru a scapa. Apoi, se pare ca poate dura cateva ore pentru a scapa efectiv in canalizare, pentru ca, desigur, exista cateva surprize neplacute [acolo jos]. Agilele incearca sa evadeze. in cele din urma reusesti sa scapi si ceea ce se intampla este ca te afli apoi pe Hollywood Boulevard, iar apoi trebuie sa continui sa lupti, sa jefuiesti, ect.

in plus fata de locatiile din Hollywood/Beverly Hills, Henderson spune ca jucatorii vor vizita si San Francisco si o a treia locatie din California, care nu a fost dezvaluita. Desigur, ca intotdeauna, luati aceste informatii cu un bob de sare pana cand vom primi o confirmare oficiala.

Dead Island 2 a fost anuntat pentru PC, Xbox One si PS4. Potrivit lui Henderson, exista o sansa ca jocul sa fie lansat mai tarziu in acest an sau, in caz contrar, in 2023.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *