Dead by Daylight o intampina luna viitoare pe Sadako cea terifianta din Rings
|

Dead by Daylight o intampina luna viitoare pe Sadako cea terifianta din Rings

Video Nasty

Cand m-am uitat pentru prima data la Ring cu sora mea, cu mult, mult timp in urma, a fost atat de speriata de final incat a trebuit sa scot televizorul din dormitorul ei in acea seara. A doua zi, am inveselit-o aratandu-i cum sa faca un mic model de Sadako dintr-un sul de hartie igienica si hartie creponata. Momente amuzante.

Aceasta calatorie nostalgica cu ochii in ceata este modul meu indirect de a va informa ca fantoma favorita a tuturor care se taraste prin televizor se indreapta spre Behavior Interactive’s Dead by Daylight luna viitoare. Forma razbunatoare a lui Sadako Yamamura – popularizata de romanul lui Koji Suzuki din 1991 Ring si adaptarea sa cinematografica din 1998 – se alatura galeriei de raufacatori a titlului multiplayer, pe 8 martie, in noul eveniment din joc Sadako Rising.

in timp ce Dead By Daylight prezinta deja un cine este cine de maniaci care manuiesc un instrument de gradina, Sadako, (care va fi cunoscuta in joc sub numele de „The OnryЕЌ”) va veni cu propriile sale mecanisme particulare, caracterizate de natura ei obsedanta.

Behavior Interactive nu a dezvaluit inca ce anume va aduce la petrecere fata noastra furioasa, dar in trailer se vede cum Sadako isi foloseste abilitatea ciudata de „phasing” pentru a se teleporta pe harta, inainte de a-si arunca blestemul asupra victimelor nestiutoare. Stilul de miscare foarte specific al lui Sadako si abilitatile hexagonale vor fi o schimbare fata de Dead by Daylight‘s obisnuita gama de cutite, drujbe si alte unelte de gradinarit.

De fapt, gagica noastra este deja saritori de serpentine doar de la selectarea personajului!

Sadako nu vine singura, deoarece va fi insotita de un nou supravietuitor, Yoichi Asakawa, o versiune mai in varsta a copilului prezentat in filmul lui Hideo Nakata din 1998. Acum, un respectat biolog marin, Asakawa nu a reusit sa scape definitiv de soarta de care a scapat candva. inca bantuit de setea eterna de razbunare a lui Sadako, Asakawa se va afla fata in fata cu tortionarul sau pentru o ultima confruntare.

The Sadako Rising se lanseaza pe 8 martie pe toate platformele – Dead by Daylight este disponibil acum pe PlayStation, PC, Xbox, Nintendo Switch, precum si pe dispozitivele iOS si Android.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *