Dead by Daylight isi dateaza capitolul The Ring

Dead by Daylight isi dateaza capitolul The Ring, o prezinta pe Sadako si un nou supravietuitor

La sfarsitul anului trecut, am aflat ca urmatorul capitol din Dead by Daylight va fi inspirat de The Ring, sau mai exact, de romanul si filmul original japonez Ringu. Acum, dezvoltatorul Behaviour Interactive, cu sediul in Montreal, dezvoltatorul Dead by Daylight, a oferit mai multe informatii, inclusiv o data de lansare in luna martie si o prima imagine a lui Killer Sadako si a supravietuitorului Yoichi Asakawa. Puteti vedea trailerul de dezvaluire pentru capitolul „Sadako Rising” din Dead by Daylight, mai jos.

Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarok Trailer prezinta lumea sa uriasa, povestea si multe altele

Iata ceva mai multe detalii despre noile Killer si Survivor:

  • The OnryЕЌ – Iesind incet din apa stagnanta a fantanii sale pentru a-si bantui victimele, noua ucigasa Sadako se taraste. Cu puteri imense si un temperament de temut, Sadako a fost lasata sa piara si sa putrezeasca intr-un mormant acvatic. inzestrata cu puteri din alte lumi, furia ei violenta s-a manifestat intr-o caseta video blestemata care ii permitea sa apara in fata spectatorilor, sa-i blesteme si sa-i lase morti, cu fetele contorsionate intr-o masca de teroare. Furia lui OnryЕЌ este atat de profunda incat Supravietuitorii se vor trezi in curand condamnati la o soarta obsedanta. Desi stralucirea palpaitoare a unui televizor a fost mult timp o sursa de alinare, simpla vedere a unui televizor le va da in curand fiori pe sira spinarii.
  • Yoichi Asakawa – Bantuit de amintirile pierderii, intunecat de umbra raului. Calatoria lui este departe de a se fi incheiat. Nu este strain de cea a lui Sadako, tanara viata a lui Yoichi a fost alterata pentru totdeauna de furia lui OnryЕЌ. Prezentat pentru prima data fanilor ca baiat in filmul original Ringu din 1998, Yoichi este singurul erou din franciza japoneza cult care a supravietuit dupa ce a infruntat furia lui Sadako. Reaparitia sa in Dead by Daylight este, astfel, prima ocazie pentru fani de a se reintalni cu indragitul copil la mai bine de 20 de ani de la evadarea sa si de a afla, in sfarsit, ce s-a intamplat cu el. Acum, un respectat biolog marin, povestea lui continua, in timp ce cautarea raspunsurilor l-a purtat prin ape inselatoare, adanc intr-un taram dincolo de intelegerea rationala.

Dead by Daylight este disponibil acum pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, PS5, Switch, Stadia si pe platformele mobile. Actualizarea Sadako Rising soseste pe 8 martie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *