De ce TikTok are o mare problema cu aceasta Tesla de 150.000 de dolari

De ce TikTok are o mare problema cu aceasta Tesla de 150.000 de dolari

Primul lucru pe care videoclipul il evidentiaza este autoprezentarea manerelor. Manerele raman ascunse pana cand ai nevoie de ele si sunt la acelasi nivel, complet aliniate cu restul masinii. Acest lucru ajuta un pic la aerodinamica si reduce rezistenta la inaintare in timpul condusului. Cu toate acestea, manerele cu autoprezentare sunt, in mare parte, doar un adaos distractiv si nu par sa faca o diferenta atat de mare. in plus, manerele de culoare de pe Tesla Model S au avut parte de o presa negativa din cauza unui accident mortal. soferul, care, din pacate, a decedat in accident, a ramas blocat in interiorul vehiculului, iar serviciile de urgenta nu au reusit, se pare, sa-l elibereze la timp din cauza manerelor retractate ale usilor (via Bloomberg).

Indiferent daca manerele au fost sau nu responsabile de aceasta pierdere oribila, se pare ca ele ar putea reprezenta un risc in astfel de situatii. in plus, comentatorii de pe videoclipul jf.okay sustin ca manerele ar putea sa nu functioneze asa cum se asteapta. „Cand se face foarte frig si manerele nu ies din usi. Am vazut asta”, spune un comentator. Acest lucru face parte dintr-o tendinta mai mare – multi oameni sustin ca Tesla, in ciuda faptului ca este o masina de lux, nu este fabricata din cele mai performante piese. Unele persoane merg pana la a sustine ca a avea o unitate in care totul functioneaza corect este rar – desi, desigur, acest lucru este foarte discutabil.

Utilizatorii vorbesc despre toate tipurile de presupuse probleme cu modelul Tesla, de la afirmatii despre defectiuni frecvente pana la piese care nu se potrivesc corect sau pur si simplu se sparg. Calitatea slaba a vopselei este, de asemenea, mentionata, desi jf.okay pune la incercare acest aspect intr-un alt scurt TikTok in care isi duce Tesla la spalatorie si o curata cu o perie aspra. Masina a iesit aparent nevatamata, dar, judecand dupa comentarii, este un mic miracol – nu ar trebui sa fii atat de dur cu vopseaua unei Tesla.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *