De ce a fost interzis Garena Free Fire in ciuda radacinilor sale din Singapore?

De ce a fost interzis Garena Free Fire in ciuda radacinilor sale din Singapore?

Jucatorii indieni au avut parte de un soc de proportii ieri, cand guvernul indian a publicat o alta lista de aplicatii si jocuri interzise, in care a inclus popularul titlu Battle Royale, Free Fire.

in timp ce Free Fire a fost intampinat cu ciocanul de interdictie, versiunea imbunatatita a experientei Battle Royale de la Garena in Free Fire Max este inca disponibila pentru utilizatori, iar jucatorii pot avea in continuare o experienta oarecum similara in timp ce o joaca.

Cu toate acestea, fanii nu sunt deloc multumiti de decizia guvernului Uniunii, iar multi dintre ei s-au intrebat de ce jocul a fost interzis in India, deoarece este dezvoltat de Garena, cu sediul in Singapore, in timp ce celelalte aplicatii si jocuri din lista provin din China.

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: Microsoft vrea sa aduca Call of Duty si alte jocuri Activision Blizzard pe consolele Nintendo

intr-o declaratie emisa de guvernul indian, cele 54 de aplicatii si jocuri „chinezesti” enumerate in valul de interdictie reprezinta o amenintare la adresa securitatii nationale.

Acesta a fost, de asemenea, rationamentul care a stat la baza valurilor de interdictii emise in trecut de guvernul Uniunii, care a suspendat in India aplicatii si jocuri populare ale creatorilor, precum TikTok, PUBG si multe altele.

Dezvoltatorii din Garena au sediul in Singapore, iar compania a fost fondata de Forrest Li, care este in prezent CEO. Nu este clar care este rationamentul din spatele includerii titlului de top al companiei in lista, iar multi speculeaza ca guvernul ar fi putut gasi noi legaturi cu China, ceea ce ar putea pune utilizatorii in pericol.

intr-o declaratie emisa de Garena, dezvoltatorii au abordat problema omiterii Free Fire din Google Play Store si App Store de la Apple.

„Suntem constienti de faptul ca Free Fire este in prezent indisponibil in magazinele de aplicatii Google Play si iOS din India si ca jocul nu este in prezent operabil pentru unii utilizatori din aceasta tara. Lucram pentru a rezolva aceasta situatie si ne cerem scuze utilizatorilor nostri pentru orice inconvenient.”

in cele din urma, ramane de vazut cum va evolua situatia in viitorul apropiat, iar fanii spera la ce e mai bun in timp ce asteapta sa vada daca Free Fire va reveni pe dispozitivele lor in curand.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *