Data de lansare a Blu-ray-ului Spider-Man No Way Home a fost in sfarsit anuntata cu ajutorul unui meme iconic

Data de lansare a Blu-ray-ului Spider-Man No Way Home a fost in sfarsit anuntata cu ajutorul unui meme iconic

Spider-Man: No Way Home are in sfarsit data de lansare pe Blu-ray, filmul urmand sa ajunga in sufrageriile noastre pe 12 aprilie. Precomenzile pentru filmul pe 4K UHD si Blu-ray au fost lansate de ceva timp, dar fanii ar trebui sa fie multumiti sa stie ca vor putea pune mana pe film, alaturi de o suta de minute de continut suplimentar sau scene eliminate, in luna aprilie a acestui an.

Daca vreti doar sa revedeti filmul acasa, achizitiile de descarcare digitala pentru Spider-Man No Way Home vor fi, de asemenea, disponibile incepand cu 22 martie. Ambele seturi de noutati au fost anuntate de Marvel pe Twitter, alaturi de o referinta excelenta la celebrul meme Point Spider-Man.

Unde pot precomanda Spider-Man No Way Home pe Blu-ray

in prezent sunt disponibile precomenzi pentru Spider-Man No Way Home pe 4K UHD, Blu-ray, DVD si descarcare digitala. Am listat mai jos paginile relevante de precomanda pentru Amazon, incluzand atat Marea Britanie, cat si SUA. Filmul va costa 29,99 dolari/ 24,99 lire sterline in 4K UHD si 19,99 dolari/ 14,99 lire sterline pe Blu-ray

Spider-Man No Way Home Scenele sterse

Lansarea Spider-Man: No Way Home pe DVD si Blu-ray va include peste 100 de minute de secvente bonus – si se pare ca acestea includ cateva scene suplimentare din unele dintre cele mai interesante aparitii cameo. Insiderul Amit Chaudhury a dezvaluit recent ca viitoarea lansare Blu-ray va include tot continutul nou alaturi, ceea ce face ca acesta sa fie un alt motiv perfect pentru a lua filmul pentru a-l revedea.

Cand iese Spider-Man No Way Home pe Blu-ray?

Spider-Man No Way Home va fi disponibil pe 4K UHD, Blu-ray si DVD pe 12 aprilie 2022. Marvel a anuntat data lansarii pe Twitter, alaturi de o trimitere la celebrul meme Spider-Man.

Precomanda acum: https://t.co/RNWdKiZJMp pic.twitter.com/JxPwYaaBVQ

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *