Dark Souls 3 Bloodborne Mod Ashen Blood primeste o demonstratie
|

Dark Souls 3 Bloodborne Mod Ashen Blood primeste o demonstratie

Revizuirea unui Souls-like cu un altul de la FromSoftware – acest nou mod Dark Souls 3 Bloodborne modifica armele jocului, designul hartii, inamicii, efectele vizuale si multe altele.

Creata de modderul „Jennisauris75”, revizuirea sa „Ashen Blood” pare destul de interesanta, iar primul demo pentru proiect este acum disponibil pentru descarcare. Dupa cum era de asteptat, acest mod inspirat de Bloodborne este, axat pe un singur jucator, iar demo-ul a fost lansat ca un test timpuriu, chiar inainte de lansarea lui Elden Ring la sfarsitul acestei luni.

Raport: Bandai Namco a fost constient de ani de zile de existenta unui exploit de securitate in Dark Souls

Am inclus mai jos un scurt videoclip din mod in actiune, care prezinta o lupta cu un sef in stil Bloodborne:

Din pacate, autorul nu a oferit mai multe informatii despre acest mod, asa ca va sugeram sa verificati singur demo-ul. Fanii Souls il pot descarca prin Nexusmods chiar aici.

Dark Souls 3 este disponibil acum la nivel global pentru PC si console. Asa cum era de asteptat, acest demo functioneaza doar cu versiunea de PC a jocului. BloodBorne este in prezent disponibil doar pentru PlayStation 4 (si PS5) – fanii cer de ceva timp un port pentru PC, dar, in ciuda numeroaselor zvonuri, o versiune oficiala pentru PC inca nu exista.

Lansat initial in 2016, Dark Souls 3 s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare la nivel global pe PC, PlayStation 4 si Xbox One.

Dark Souls Remote Code Execution Exploit aduce malware pentru mecanica Intruder; FromSoftware dezactiveaza functiile multiplayer din intreaga serie

„DARK SOULS III a devenit rapid unul dintre cele mai de succes jocuri ale noastre de pana acum. Nu putem multumi suficient de mult jucatorilor si fanilor nostri pentru increderea pe care au acordat-o jocului nostru”, a declarat Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital, Content la Bandai Namco Entertainment Europe in luna mai a anului 2020. „Comunitatea DARK SOULS a fost incredibila inca de la lansarea din 2016 si este uimitor sa vedem ca jucatorii inca se implica si prezinta jocul nostru!”

Dezvoltat de celebrul studio japonez FROMSOFTWARE si regizat de Hidetaka Miyazaki, DARK SOULS III este cel mai recent capitol din seria DARK SOULS, aclamata de critici. Acest ultim opus le permite jucatorilor sa experimenteze o aventura fantasy intunecata intr-o mare varietate de locatii intr-o lume interconectata, renumita pentru luptele de sabie si vrajitorie si pentru gameplay-ul sau tipic de actiune-RPG, care ofera satisfactii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *