Daredevil

Daredevil, Jessica Jones si toate celelalte seriale Marvel vor parasi Netflix in martie

Daredevil, Jessica Jones si toate celelalte seriale TV Marvel de la Netflix nu vor mai fi disponibile pe serviciul de streaming de la inceputul lunii martie.

IGN poate verifica faptul ca toate emisiunile TV Marvel de la Netflix sunt acum prefatate de un anunt de eliminare, care precizeaza ca „acest serial este disponibil pana la 1 martie”. Acest scurt avertisment este prezentat la inceputul serialelor Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Punisher, Iron Fist si The Defenders, lasand o fereastra de doar cateva saptamani inainte ca aceste titluri sa fie eliminate de pe streamer.

Captura de ecran realizata de IGN (mai sus) arata mesajul pop-up la inceputul primului sezon al serialului Marvel’s Jessica Jones, intr-un episod intitulat „AKA Ladies Night”, desi Netflix nu a facut inca niciun anunt oficial cu privire la eliminarea serialelor. Ca atare, nu s-a spus nici unde ar putea sa se indrepte aceste seriale in continuare, daca se va intampla undeva.

in 2013, Marvel si Netflix au anuntat un acord care urma sa creeze un mini univers Marvel pe Netflix, bazat pe The Defenders. Acesta includea show-uri originale cu Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage si Iron Fist. Ulterior, a fost creat si un spinoff Punisher, care a fost lansat pe Netflix, precum si un serial team-up pentru The Defenders.

Cu toate acestea, acest acord s-a incheiat efectiv in 2019, cand Netflix a anuntat ca va anula restul emisiunilor sale Marvel, probabil in lumina vestii ca Marvel isi urmarea propria programare originala de televiziune, cu emisiuni precum WandaVision si The Falcon and The Winter Soldier, pe serviciul de streaming Disney+, proaspat anuntat atunci.

Avertisment: Urmeaza spoilere pentru Spider-Man: No Way Home si seria Hawkeye.

Anul trecut, Marvel a redobandit de la Netflix drepturile pentru Jessica Jones si The Punisher, ceea ce inseamna ca toate personajele Marvel pentru care Netflix detinea anterior drepturile pentru live-action, inclusiv Daredevil, Luke Cage si Iron Fist, au revenit inapoi la Marvel si au deschis usa pentru ca unele dintre aceste personaje sa apara in proiectele MCU.

Chiar recent, Charlie Cox si-a reluat rolul lui Matt Murdock pentru un cameo in Spider-Man: No Way Home, in timp ce Vincent D’Onofrio si-a facut aparitia ca Kingpin in serialul Disney+ Hawkeye. Nu au existat vesti despre revenirea altor personaje din serialele Marvel de la Netflix, dar Cox crede ca mai exista Daredevil si Kingpin in viitorul MCU.

Adele Ankers-Range este redactor independent pentru IGN. Urmariti-o pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *