Daca ar exista un remake RE4

Daca ar exista un remake RE4, ai vrea sa schimbi ceva?

As vrea doar sa se adauge mai multe, nu neaparat sa fie schimbat

Daca ati putea face un RE4 remake-ul RE4, care ar fi schimbarea? Este o intrebare destul de complicata, deoarece jocul este un clasic, dar toate discutiile recente despre cum a va fi probabil fi schimbat m-a pus pe ganduri.

in cazul in care ati ratat-o, inca nu a fost dezvaluita (este acest lucru?) Resident Evil 4 remake s-a zvonit ca va schimba lucrurile si va merge pe un „ton mai infricosator”. Legenda industriei, Shinji Mikami, chiar a mentionat recent ca si-ar dori ca „povestea sa fie mai buna” daca ar exista un remake. Cu alte cuvinte, oamenii au impartasit pareri despre cum le-ar placea sa iasa versiunea lor ideala a remake-ului. in momentul de fata, nici macar nu sunt sigur unde ma situez.

La un moment dat, am fost in epoca de aur a remake-urilor. intr-o perioada in care acestea erau in mod legitim ametitoare, iar jocurile pe care le reintroduceau unei noi generatii trebuiau sa fie reimprospatate din nenumarate motive: unul dintre acestea include disponibilitatea. Dar acum am ajuns in punctul in care piata este inundata de ele (unele dintre ele cu efort redus), iar cateva remake-uri se bazeaza pe jocuri care nu sunt atat de greu de gasit. Nu neaparat acolo a ajuns Capcom, din fericire. Remake-urile lor sunt in general satisfacatoare in cel mai rau caz, ceea ce imi da o multime de sperante pentru RE4.

Cred ca, in cele din urma, as vrea ca fundatia sa ramana in mare parte aceeasi, dar sa ofere mai multe extra, cum ar fi niveluri suplimentare de mercenari si un playthrough extins Ada care sa reuneasca modurile ei in ceva mai expansiv. Zvonurile indica faptul ca se va intampla acest din urma bit, asa ca se pare ca sunt pe drumul cel bun pentru cel putin un bun venit RE4 binevenita schimbare in remake-ul RE4.

Chris Carter

Director de recenzii, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *