Cyberpunk 2077 versiunile next-gen se lanseaza astazi
|

Cyberpunk 2077 versiunile next-gen se lanseaza astazi, detalii despre patch-ul 1.5 dezvaluite

CD Projekt Red a anuntat ca versiunile de noua generatie ale jocului Cyberpunk 2077 sunt disponibile acum alaturi de o versiune de incercare gratuita si de patch-ul 1.5

in timpul celui mai recent REDStream, dezvoltatorul a dezvaluit primul gameplay al Cyberpunk 2077 ruland pe PlayStation 5 si Xbox Seria X, confirmand ca ambele versiuni vor rula la 60FPS si vor include atat un mod de ray tracing, cat si unul de performanta.

Alaturi de acest anunt, echipa a impartasit si detaliile pentru patch-ul 1.5, care va include o varietate de caracteristici imbunatatite, alaturi de mecanici complet noi pentru joc.

Probabil cea mai mare actualizare care soseste odata cu patch-ul 1.5 si cea mai solicitata de jucatori include posibilitatea de a schimba aspectul. Jucatorii vor trebui doar sa foloseasca o oglinda pentru a-si schimba infatisarea, avand posibilitatea de a-si schimba parul, culoarea parului si machiajul.

in plus, jucatorii vor putea acum sa plateasca chirie pentru apartamentele lor si sa cumpere renovari pentru a-si remodela casele. Patch-ul va permite, de asemenea, jucatorilor sa cumpere alte apartamente din Night City, fiecare cu propriul pret si stil unic.

Alte cateva actualizari includ arbori de abilitati, o noua mecanica de timp de salt, un stil de joc cu cutit de aruncat care se va intoarce la jucator cu o perioada de racire, noi pictograme de harta pentru misiuni secundare pentru a se diferentia de povestea principala, precum si optiunea de a alege sa ignori apelurile de la personaje, cand inainte il forta pe jucator sa raspunda.

Cyberpunk 2077 patch 1.5 update. Credit: CD Projekt Red

CD Projekt a confirmat, de asemenea, ca a adaugat un buton de mers pe jos pe PC, impreuna cu posibilitatea de a canta la chitara in apartamentul lor, cu o selectie de melodii din care sa alegi. Dormitul in apartament, care are acum o animatie actualizata, le va oferi de asemenea jucatorilor un nou buff, alaturi de alte activitati in apartamente.

Fara a intra in spoilere, dezvoltatorul a confirmat, de asemenea, ca jucatorii vor putea lua parte la mai multe interactiuni cu partenerul romantic ales in joc, de exemplu, permitandu-le sa ii trimita mesaje mai des, precum si posibilitatea de a se trezi langa el in pat.

Dezvoltatorul a explicat ca jocul va fi actualizat automat pe toate platformele, dar, daca jucatorii au versiunea PS4 instalata pe PS5 si doresc sa joace versiunea next-gen, vor trebui sa o descarce manual din biblioteca lor.

Cyberpunk 2077 a fost lansat pe PS4, Xbox One si PC in noiembrie 2020. De atunci, CD Projekt a lucrat la actualizarea next-gen.

in alta ordine de idei, a fost lansat Inelul Elden specificatiile pentru PC sunt acum disponibile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *