Cyberpunk 2077 Versiunea de serie Xbox dezvaluita inainte de streamingul de marti
|

Cyberpunk 2077 Versiunea de serie Xbox dezvaluita inainte de streamingul de marti

inainte de evenimentul video al CD Projekt de marti, unde sunt asteptate noutati despre Cyberpunk 2077, Xbox Store a fost actualizat pentru a arata o versiune a RPG-ului optimizata pentru Seria X|S. Acest lucru sugereaza ca CD Projekt ar putea anunta versiunea imbunatatita Series X|S a jocului in timpul spectacolului de maine.

GameSpot a confirmat ca Cyberpunk 2077 pe Series X|S apare acum ca un titlu „optimizat” pentru noua platforma de console. Acest lucru urmeaza aparitiei unei noi editii PS5 a Cyberpunk 2077 care a aparut pe PlayStation Network in ianuarie. Avand in vedere toate acestea, semnele par sa indice ca CD Projekt va face totul oficial in timpul evenimentului de marti, dar va trebui sa mai asteptam putin pentru a sti cu siguranta.

рџ‘Ђ

Editia current-gen a lui Cyberpunk 2077 este programata sa soseasca in timpul Q1 2022, asa ca ar fi timpul sa auzim despre ea daca planul este tot de a o lansa in jurul acestei date. CD Projekt realizeaza, de asemenea, o noua versiune a lui The Witcher 3: Wild Hunt pentru PS5 si Xbox Seria X|S, dar nu este asteptata sa fie lansata pana in Q2 2022 (aprilie-iunie 2022).

Ambele vor fi gratuite pentru persoanele care detin deja jocurile pe PS4/Xbox One si, de asemenea, se presupune ca vor fi oferite ca un joc standlone pe PS5 si Xbox Series X|S.

CD Projekt face, de asemenea, o noua expansiune pentru Cyberpunk 2077, asa ca este posibil ca evenimentul video de maine sa aiba noutati si in acest sens, dar acestea sunt doar speculatii. CD Projekt nu a dat nicio indicatie clara cu privire la ce sa ne asteptam de la prezentarea de marti.

in alta ordine de idei, Cyberpunk 2077 a fost recent impins in josul clasamentului celor mai multe jocuri jucate simultan pe Steam de Lost Ark, dupa lansarea gigantica a acestui joc. Cyberpunk 2077 ramane unul dintre cele cinci jocuri care au depasit vreodata 1 milion de jucatori simultani pe Steam si este unul dintre cele mai bine vandute RPG-uri din istorie.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *